West Ham vs Tottenham Hotspur – Premier League

Hemmalaget West Ham

För West Hams del blev det ånyo en tråkig oavgjord match mot Stoke i förra helgen och dessförinnan spelade man också oavgjort mot Everton vilket gör att formen just nu är en vinst, tre oavgjorda och fem förluster på de senaste nio matcherna i Premier League.

Spela hos NordicBet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Om West Ham känner skadeglädje eller ej kan vi inte veta men det var inte bara West Ham som inte lyckades prestera i helgen som gick. Men det är problematiskt för laget som behöver poäng och som säkert vill leva upp till förra säsongens fina resultat. Nu ligger de på en medioker femtondeplats i tabellen och de är sju poäng ovanför nedflyttningsplats.

Bortalaget Tottenham Hotspur

Tottenham Hotspur kommer göra allt i sin makt för att försöka nyttja att West Ham är i dålig form även om tiden är knapp för dem att faktiskt lyckas vinna Premier League så kan man ändå försöka få med sig tre enkla poäng. I förra helgen slog de Londonrivalerna Arsenal med 2-0 vilket också gör att de kommer att sluta ovanför Arsenal i ligan oavsett hur resten av matcherna går.

Chelsea vann över Everton vilket gör att de är fyra poäng ovanför Tottenham Hotspur med bara fyra matcher kvar.

Så här tänker vi

Tottenham Hotspur är självklara favoriter när de kommer på besök hos ett lag i risig form så vi väljer att spela Tottenham Hotspur -1.5 mål till oddset 2.20 hos NordicBet

Vårt speltips: Tottenham Hotspur -1.5 mål hos NordicBet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com