West Ham vs Tottenham Hotspur – Premier League

Hemmalaget West Ham

För West Hams del blev det ånyo en tråkig oavgjord match mot Stoke i förra helgen och dessförinnan spelade man också oavgjort mot Everton vilket gör att formen just nu är en vinst, tre oavgjorda och fem förluster på de senaste nio matcherna i Premier League.

Spela hos NordicBet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Om West Ham känner skadeglädje eller ej kan vi inte veta men det var inte bara West Ham som inte lyckades prestera i helgen som gick. Men det är problematiskt för laget som behöver poäng och som säkert vill leva upp till förra säsongens fina resultat. Nu ligger de på en medioker femtondeplats i tabellen och de är sju poäng ovanför nedflyttningsplats.

Bortalaget Tottenham Hotspur

Tottenham Hotspur kommer göra allt i sin makt för att försöka nyttja att West Ham är i dålig form även om tiden är knapp för dem att faktiskt lyckas vinna Premier League så kan man ändå försöka få med sig tre enkla poäng. I förra helgen slog de Londonrivalerna Arsenal med 2-0 vilket också gör att de kommer att sluta ovanför Arsenal i ligan oavsett hur resten av matcherna går.

Chelsea vann över Everton vilket gör att de är fyra poäng ovanför Tottenham Hotspur med bara fyra matcher kvar.

Så här tänker vi

Tottenham Hotspur är självklara favoriter när de kommer på besök hos ett lag i risig form så vi väljer att spela Tottenham Hotspur -1.5 mål till oddset 2.20 hos NordicBet

Vårt speltips: Tottenham Hotspur -1.5 mål hos NordicBet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar