Whitecaps vs Seattle Sounders – MLS

Hemmalaget Whitecaps

whitecaps-vs-seattle-soundersDen här säsongen stämmer det inte för Whitecaps. Man har inte fått till spelet och försvarsspelet ser dåligt ut tidvis. Detta måste vara en besvikelse för ett lag som förra året komma två i sin konferens av ligan.

Spela hos mybet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Nu ligger man på en 8de plats när det återstår 3 matcher och med 6 poäng från den åtråvärda 6de platsen som just nu innehavs Portland Timbers. Så nu är varje match och varje poäng verkligen viktiga och man är i händerna på andra lag om det ska bli ett slutspel för Whitecaps i år.

Bortalaget Seattle Sounders

Även Seattle Sounders är i samma tråkiga läge och man har inte heller spelat bra den här säsongen. Här ser både mittfältet och försvarspelet tunnt ut och man ställer till det för varandra gång på gång.

Men man har spelat ett anings bättre än vad Whitecaps har gjort och man har en något större chans till att spela slutspel.  Och tittar man på formen så har det kanske vänt för Seattle Sounders i precis rätt tid. Man har 6 vunna matcher, 2 oavgjorda matcher och man har bara förlorat en match.

Så här tänker vi

Två rätt instabila lag så vi säkrar upp med att spela Seattle Sounders Vinst eller Oavgjort till oddset 1.75 hos mybet

Vi spelar: X2 Seattle Sounders hos mybet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com