Wolves vs Manchester City – Premier League

När majoriteten av fotbollsvärlden tar ledigt över jul går Premier League in i den mest intensiva perioden under säsongen. Ett lag som behöver få med sig resultat under denna period är Manchester City som ”bara” ligger trea i tabellen. Att man då ställs mot sexan Wolves på bortaplan är ingen direkt dröm även om det givetvis är så att världens dyraste trupp ska kunna vinna ändå. Pep Guardiola har studsat tillbaka med två raka segrar efter den tunga förlusten mot United. Klarar man att bygga upp en svit med tre raka segrar eller hur kommer det att se ut mot ett formstarkt Wolves.

Hämta din välkomstbonus på 3000 kronor hos LeoVegas

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Hemmalaget Wolves

Wolves är i bra form och har endast en förlust i ligaspelet sedan början på september. Senast lyckades man vinna med 2-1 borta mot Norwich och den fina sviten resultat har gjort att man ligger sexa i tabellen. Avståndet till en Champions League-plats är endast fem poäng och något som är rimligt för klubben. Då krävs det dock segrar mot toppkonkurrenter även om Manchester City kanske inte är ett lag man ska vinna mot på förhand. Men samtidigt har laget visat sig svårslagna på hemmaplan denna säsongen.

Bortalaget Manchester City

För Manchester City har säsongen inte varit särskilt god. Inte om vi kollar på förväntningarna vi hade inför säsongen. 11 poäng bakom Liverpool med en match mer spelad imponerar inte. Därför behöver laget komma upp i en rad segrar över jul om det ska bli någon kamp om titeln. Undertecknad tror det är kört men mot Wolves ska man vinna om man man når upp i nivå.

Så här tänker vi

City har börjat få upp ångan och har fyra raka segrar i alla turneringar. Efter förlusten mot United har man gjort 13 mål på de fyra senaste matcherna. Därför tror vi att man också lyckas vinna mot Leicester. Vi väljer att spela City som segrare till oddset 1,40 hos LeoVegas.

Vårt speltips: Manchester City vinner borta mot Leicester till oddset 1,40 hos LeoVegas.

Team Svenskbetting

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com