Yeovil Town vs Manchester United – FA-cupen

Omgång fyra av FA-cupen hägrar och fredagskvällen bjuder in till match mellan League 2-laget Yeovil TownFAcup Yeovil Town och giganterna Manchester United. Mourinho lär inte ha gråtit floder när lottningen drogs och allt talar för att United får en enkel match vidare till omgång 5. Får vi se Alexis Sanches göra debut och kommer svenske stjärnbacken Victor Lindelöf få speltid?

Hämta din bonus på 100% upp till 3000 kronor hos ComeOn

Hemmalaget Yeovil Town

Pytteklubben Yeovil Town har haft en tuff säsong i League 2 och har bara två poängs marginal innan man ramlar ur serien. Därför är det ingen underdrift att anta att spelarna i Yeovil Town får göra sin livs match när de tar emot Manchester United på sin hemmaplan. Även om ligaspelet har varit lite knackigt har cupspelet imponerat. I FA-cupen slog man ut Bradford City och i Football League Trophy är man också vidare till omgång 4.

Bortalaget Manchester United

Övergången alla väntat på blev till slut klar och nu är Alexis Sanches en spelare i Manchester United. I ett rakt byte där man gav Mhikitaryan för chilenaren är en väldigt bra affär för klubben. När man nu åker till lilla Yeovil Town är allt annat än seger otänkbart. Förvänta er en hel del rotation från Mourinho som kommer lufta bänkspelare. Trots att några stjärnor kan vilas ska United inte ha några som helst problem att vinna matchen och ta sig vidare väldigt enkelt.

Så här tänker vi

United tappar inte en cupmatch igen mot sämre motstånd och vi tror det blir en målrik match på Huish Park. Även om Alexis Sanches inte hinner komma till spel tror vi det blir minst 3 mål i matchen. Vi hämtar oddset 1,4 på över 2,5 mål i matchen mellan Yeovil town och Manchester United.

Vårt speltips: Över 2,5 mål i matchen mellan Yeovil Town och Manchester United

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com