Zorya vs Manchester United – Europa League

Hemmalaget Zorya

För Zorya har det gått ungefär så som de flesta trodde innan Europa League spelet började, fruktansvärt dåligt. Till kvällens match kommer de utan en enda vinst. Det går knackigt i den inhemska ligan också.

Spela hos Unibet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Man förlorade i helgen med 3-2 mot Dnipro vilket gjorde att man har spelat sex matcher utan vinst och där tre av dem slutade med förlust. På hemmaplan har man förlorat två matcher och man spelar okoncentrerat. Vill man ta poäng idag gäller det att mittfältet skärper till sig och att anfallarna börjar producera mål.

Bortalaget Manchester United

Manchester United fortsätter att spela inkonsekvent såsom man har gjort hela den här säsongen. Mot Everton gjorde Zlatan Ibrahimovic ett läckert mål när målvakten missbedömde bollen men vad hjälpte det när Fellaini några minuter efter sitt inbyte såg till att Everton fick en straff med sig och matchen slutade 1-1.

De flesta trodde nog att Europa League spelet skulle ligga långt ner på Murinhos prioriteringslista när säsongen drog igång men allteftersom att man halkar efter i Premier League känns det som om Europa League är den turnering man har chans att spela till sig en fin titel.

Så här tänker vi

Vi tror på Båda lagen gör mål till oddset 2.10 hos Unibet

Vårt speltips: Båda lagen gör mål hos Unibet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com