Zorya vs Manchester United – Europa League

Hemmalaget Zorya

För Zorya har det gått ungefär så som de flesta trodde innan Europa League spelet började, fruktansvärt dåligt. Till kvällens match kommer de utan en enda vinst. Det går knackigt i den inhemska ligan också.

Spela hos Unibet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Man förlorade i helgen med 3-2 mot Dnipro vilket gjorde att man har spelat sex matcher utan vinst och där tre av dem slutade med förlust. På hemmaplan har man förlorat två matcher och man spelar okoncentrerat. Vill man ta poäng idag gäller det att mittfältet skärper till sig och att anfallarna börjar producera mål.

Bortalaget Manchester United

Manchester United fortsätter att spela inkonsekvent såsom man har gjort hela den här säsongen. Mot Everton gjorde Zlatan Ibrahimovic ett läckert mål när målvakten missbedömde bollen men vad hjälpte det när Fellaini några minuter efter sitt inbyte såg till att Everton fick en straff med sig och matchen slutade 1-1.

De flesta trodde nog att Europa League spelet skulle ligga långt ner på Murinhos prioriteringslista när säsongen drog igång men allteftersom att man halkar efter i Premier League känns det som om Europa League är den turnering man har chans att spela till sig en fin titel.

Så här tänker vi

Vi tror på Båda lagen gör mål till oddset 2.10 hos Unibet

Vårt speltips: Båda lagen gör mål hos Unibet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar