Azerbajdzjan vs Sverige – Speltips EM-kvalet

Att Sverige missar EM står redan klart efter ett horribelt kval och nu har det svenska landslaget två matcher att justera poängskörden. Janne Andersson gör sin sista landslagssamling och trots att allt är kört och Sverige missar EM 2024 har han som vanligt valt ett rutinerat landslag istället för att satsa på yngre förmågor. Nu återstår det att se om han kan ta tre poäng borta mot Azerbajdzjan.

  • Datum: 16 november 2023
  • Avspark: 18:00
  • Arena: Tofiq Bahramov Stadium (Baku)
  • Domare: E Staubli (Schweiz)

Hämta en oddsbonus hos Betinia och betta på EM-kvalet

Azerbajdzjan är också utslagna 

Senast Azerbajdzjan mötte Sverige förlorade de med 0-5 i en tuff match. Nu återstår det att se om de kan få revansch för förlusten senast. Under valet har de tagit fyra poäng. De vann mot Estland på bortaplan och spelade oavgjort mot samma lag på hemmaplan. Men såväl Österrike som Belgien har endast vunnit med 1-0 borta mot Azerbajdzjan som är svårslagna på hemmaplan.

Hur tänker Janne kring Sveriges elva? 

Janne Anderssons tid som förbundskapten är snart över. Kan han vinna de avslutande två matcherna eller blir det fortsatt fiasko i kvalet? Han har prioriterat rutin även i denna samlingen med bland annat 32-årige Marcus Rohdén i truppen. Jesper Karlsson och Anthony Elanga har tvingats att utgå. Det återstår att se hur Janne ställer upp. Tittar vi på oddsen inom svensk betting är Sverige favoriter. Men bortaspelet har inte övertygat under kvalet. 

Vem vinner matchen?

Det kommer säkerligen att bli en tuff match för Sveriges landslag. Trots att de är favoriter enligt oddsen är Azerbajdzjan ingen rolig motståndare på bortaplan. Vi tror att det blir jämnt och att matchen slutar oavgjort. Vi spelar X till oddset 4,60 hos Betinia.

Vårt speltips: Oavgjort i matchen mellan Azerbajdzjan och Sverige till odds 4,60 hos Betinia.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Betinia och betta på EM-kvalet