Belgien vs Finland – Vänskapsmatch

Belgien vs FinlandBelgien fortsätter värma upp infor EM i Frankrike. Idag tar dom emot Finland. Belgien har varit lovande och att denna års upplaga av EM kan vara deras stora succé. Deras tid som outsider är över och det är dags att dom kliver ut ur skuggan och tar en ädel medalj. Det har dom kapacitet för och deras spelare visar det gång på gång i sina ligor.

Eden Hazard, Kevind de Bruyne, Romelu Lukaku, Thibout Courtois, Christian Benteke, Radja Nainggolan och Toby Alderweireld är alla toppklass spelare en given dag eller turnering och säkert spelare många lag i EM skulle vilja ha med i deras egen trupp. Tyskland har inte sett så bra ut och Spanien är till synes i sjunkande form. Italien ser väldigt svag ut och Frankrike har en tendens att kollapsa. Detta kan vara året Belgien lyckas och om de spelar på topp kan dom ta sig långt i turneringen.

Finlands minst sagt mindre kända trupp har inte övertygat och de är klart underlägsna dagens Belgien. Dom slutade 4a i sin EM-grupp bakom Nordirland och Rumänien. De har inte heller spelat bättre sedan kvalificeringen till EM slutade. Vi spelar på Belgien -1 handicap till oddset 1.95 hos Redbet.

Vi spelar: Belgien -1 Handicap hos Redbet.

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com