Belgien vs Finland – Vänskapsmatch

Belgien vs FinlandBelgien fortsätter värma upp infor EM i Frankrike. Idag tar dom emot Finland. Belgien har varit lovande och att denna års upplaga av EM kan vara deras stora succé. Deras tid som outsider är över och det är dags att dom kliver ut ur skuggan och tar en ädel medalj. Det har dom kapacitet för och deras spelare visar det gång på gång i sina ligor.

Eden Hazard, Kevind de Bruyne, Romelu Lukaku, Thibout Courtois, Christian Benteke, Radja Nainggolan och Toby Alderweireld är alla toppklass spelare en given dag eller turnering och säkert spelare många lag i EM skulle vilja ha med i deras egen trupp. Tyskland har inte sett så bra ut och Spanien är till synes i sjunkande form. Italien ser väldigt svag ut och Frankrike har en tendens att kollapsa. Detta kan vara året Belgien lyckas och om de spelar på topp kan dom ta sig långt i turneringen.

Finlands minst sagt mindre kända trupp har inte övertygat och de är klart underlägsna dagens Belgien. Dom slutade 4a i sin EM-grupp bakom Nordirland och Rumänien. De har inte heller spelat bättre sedan kvalificeringen till EM slutade. Vi spelar på Belgien -1 handicap till oddset 1.95 hos Redbet.

Vi spelar: Belgien -1 Handicap hos Redbet.

Ett annat alternativ är att leta odds på spelbolag utanför Sverige. Där erbjuds man betting utan spelpaus och svensk licens, och det går ofta att hitta riktigt bra odds om man bara gör lite research.

Lämna en kommentar