Estland vs Sverige – Speltips EM-kvalet

Efter en horribel Estland vs Sverige - Speltips EM-kvaletinledning på EM-kvalet har Sveriges herrlandslag fem finaler som måste vinnas om de ska nå EM i Tyskland 2024. Först väntar Estland på bortaplan innan Österrike tas emot på Friends Arena. Sverige bara måste slå Estland om det ens ska finnas en gnutta hopp kvar att nå EM nästa sommar. Estland har inlett kvalet med förluster mot Österrike och Belgien samtidigt som de tagit en poäng borta mot Azerbadjan. Tittar vi på oddsen hos svensk betting är Sverige klara favoriter.

Datum: 19 september 2023
Avspark: 18:00
Arena: A. Le Coq Arena (Tallinn)

Hämta en oddsbonus hos Betsson och spela på EM-kvalet

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Estland hoppas kunna skrälla 

Estland förväntas inte nå EM men de lär ändå komma motiverade till landslagssamlingen. Faktum är att när lagen möttes i en träningsmatch för två år sedan vann Sverige bara med 1-0. Även om Estland aldrig vunnit mot Sverige har de bjudit upp till dans och spelat oavgjort två gånger på de tre senaste interna mötena. Den 21-årige talangfulle målvakten Karl Hein är reserv i Arsenal men det finns också rutinerade spelare som Joonas Tamm, Karol Mets och Mattias Käit. 

Sverige måste hitta rätt

Janne Andersson är ifrågasatt som förbundskapten och Sverige har inte imponerat i tävlingsmatcher. Först åkte de ur Nations League och tillhör numera Grupp C. Dessutom är EM-kvalet i princip kört efter två förluster på de tre inledande matcherna. Ska Sverige ha en chans måste de vinna såväl mot Estland som mot Österrike i denna landslagssamling. Kan de klara det?

Sverige tar hem detta

Även om Estland är en lurig motståndare borde de inte kunna hota Sverige. Det svenska landslaget har spelare i form som Alexander Isak, Anthony Elanga och Dejan Kulusevski. Vi tror att Sverige har vad som krävs för att vinna. Därför spelar vi Sverige som vinnare till oddset 1,36 hos Betsson.

Vårt speltips: Sverige vinner till oddset 1,36 hos Betsson.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Betsson och spela på EM-kvalet

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller