Frankrike vs Sverige – Speltips Handbolls-VM 2023

SverAndreas Palickaige vann mot Egypten som väntat i kvartsfinalen och nu är det dags för en ännu svårare match när Frankrike väntar i semifinal. Det var just Frankrike som Sverige mötte i semifinal vid VM för två år sedan. Då gick Sverige segrande ur striden och lyckades vinna matchen och nå final. Detsamma gällde i EM förra året där Sverige också vann med 34-33 i en rafflande match. Båda lagen har vunnit samtliga matcher så räkna med en extremt spännande semifinal där Sverige tyvärr får klara sig utan Jim Gottfridsson som klev av skadad i kvartsfinalen och missar resten av Handbolls-VM 2023.

Datum: 27 januari 2023
Avkast: 21:00
Arena: Tele 2 Arena (Stockholm)

Hämta en oddsbonus hos Mr Green och spela på Handbolls-VM 2023.

 18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Frankrike är knappa favoriter

Frankrike är olympiska mästare men har fått se sig besegrade av Sverige två semifinaler i rad i VM och EM. Frankrike har imponerat rejält och gått rent under turneringen. De har vunnit mot samtliga lag inklusive Spanien i den sista matchen i huvudrundan samt Tyskland i kvartsfinalen. De har ett ruskigt bra lag och blir en svår nöt att knäcka för Sverige.

Sverige ställs inför en tuff match

Det svenska laget har ingen möjlighet att slappna av utan det krävs 100% fokus. Sverige har vunnit samtliga matcher i turneringen men i ärlighetens namn inte mött någon toppnation. Egypten är visserligen helt okej men knappast på nivå som Frankrike, Danmark, Tyskland eller Spanien. Därför blir det först nu som det börjar på allvar för svenskarna. Kan de vinna mot Frankrike en tredje semifinal i rad?

Sverige har fansen med sig

Räkna med bra tryck på Tele 2 Arena i Stockholm när Sverige möter Frankrike. Det kommer säkerligen att bli en rafflande match mellan lagen som alltså mötte varandra i semifinal 2021 i VM och i semifinal i EM 2022. Den gången gick Sverige segrande av planen. Oddsen hos svensk betting talar för Frankrike men tror och hoppas på ett annorlunda utfall. Vi spelar Sverige som vinnare till oddset 2,25 hos Mr Green.

Vårt speltips: Sverige vinner mot Frankrike till oddset 2,25 hos Mr Green.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Mr Green och spela på Handbolls-VM 2023.

 18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller