Nederländerna vs Grekland – Speltips EM-kvalet

Nederländerna behöver vinna hemma mot Grekland i EM-Nederländerna vs Grekland - Speltips EM-kvaletkvalet. Efter två matcher har laget en vinst och en förlust medan Grekland vunnit två och förlorat en. Bägge lagen har förlorat mot Frankrike och därför är en seger för respektive lag oerhört viktigt i kampen om andraplatsen bakom Frankrike. Kan Nederländerna vinna som oddsen vittnar om? Eller får vi se Grekland stå för en skräll? Det blir hur som helst en intressant match i Eindhoven.

Datum: 8 september 2023
Avspark: 20:45
Arena: Philips Stadion (Eindhoven)

Hämta en oddsbonus hos LeoVegas och betta på EM-kvalet

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Nederländerna förväntas vinna

Nederländerna har endast spelat två matcher i EM-kvalet eftersom de tog sig till Nations Leagues semifinal. Men först förlorade de mot Kroatien i semifinalen och därefter mot Italien i bronsmatchen. Nederländerna har fyra förluster på de fem senaste matcherna men har varit mot Argentina i VM, Frankrike i EM-kvalet och de två matcherna senast i Nations League. Däremellan har de också spelat mot Gibraltar i EM-kvalet och vunnit med 3-0.

Grekland vill skrälla

Grekland inledde EM-kvalet med att först vinna mot Gibraltar och därefter slå Irland. Mot Frankrike på bortaplan stod laget för en bra insats men förlorade med 0-1 efter att Kylian Mbappe slagit in en straff i 55:e minuten. Men Grekland har visat fin form och framförallt en solid försvarslinje. Kan de överraska borta mot Nederländerna?

Blir en tät match

Nederländerna må vara klara favoriter och de hoppas kunna nå EM i Tyskland 2024. Men Grekland är svåra att göra mål på och har stått för fina insatser på senaste. Vi tror därför att det kan bli en målsnål match. Vi spelar under 2,5 mål till oddset 2,00 hos LeoVegas.

Vårt speltips: Under 2,5 mål till oddset 2,00 hos LeoVegas.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos LeoVegas och betta på EM-kvalet

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller