Norwich vs Man United – Speltips på Premier League

Ralf Ragnick gör sin tredje match som huvudansvarig tränare och hoppas givetvis på tre poäng. Men då krävs det 100% fokus även om det är jumbon Norwich som står för motståndet. Ragnick vann sin första match mot Crystal Palace med 1-0. I veckans Champions League mot Young Boys vilade han sina bästa spelare och gav två akademi-spelare sina debuter. Nu väntar Norwich borta, ett motstånd som United ska vinna mot.

Hämta din välkomstbonus hos No Account Bet

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Norwich behöver vinna

Norwich har ingen vidare säsong. Men efter en horribel start har laget kommit tillbaka något. Visst blev det förlust 0-3 mot Tottenham senast men innan dess hade laget två segrar och två oavgjorda på de fyra senaste matcherna. Nu är frågan om det går att ta poäng mot ett formstigande Man United.

Manchester United siktar på en ny seger

Manchester United har börjat komma igång under säsongen efter att Solskjær fått sparken. Laget är obesegrade sedan dess i fem matcher och har börjat få igång spelet. Nu hoppas man på ännu en seger och det skulle ta laget närmare Europaplatserna och spel i Champions League. Men samtidigt må Ragnick ha fått igång ett bättre spel men endast ett mål mot Crystal Palace och ett mål mot Young Boys gör att man behöver få igång målskyttet.

De vinner matchen

Manchester United är solklara favoriter inför matchen vilket oddsen också visar. Därför bör det inte vara några problem att plocka alla tre poäng. Det är något vi också tror att de kommer att lyckas med i denna spännande match. Därför spelar vi också att United vinner matchen till oddset 1,47 hos No Account Bet.

Vårt speltips: Manchester United vinner borta mot Norwich till oddset 1,47 hos No Account Bet.

Team Svenskbetting

Hämta en oddsbonus hos No Account Bet och spela på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com