Spanien vs Italien – Speltips Nations League semifinal

Spanien vs Italien - Speltips Nations League semifinalDagen efter matchen mellan Nederländerna och Kroatien är det dags för den andra semifinalen i Nations League. Spanien ska möta Italien i Nederländerna i en match som vi kan tro bli en rejäl höjdare. Lagen möttes i EM-semifinalen 2021 där Italien gick segrande ur mötet med 2-1. Men i Nations League-semifinalen samma år var det Spanien som vann med samma siffror. Nu återstår det att se vem som vinner det intressanta mötet i semifinalen av Nations League 2023.

Datum: 15 juni 2023
Avspark: 20:45
Arena: De Grolsch Veste (Enschede) 

Hämta en oddsbonus hos Bethard och spela på Nations League

Spanien vill ha revansch för VM-fiaskot

Spanien var inget vidare under VM 2022 då laget förlorade i åttondelsfinalen mot Marocko. Dåvarande tränaren Luis Enrique hade inga profiler och fick mycket kritik för hans nepotism med spelare från Barcelona. Nu har fiaskotränaren fått gå och Spanien har blandat och gett efter VM. 3-0 mot Norge var ett bra resultat men förlusten mot Skottland med 0-2 var inte rolig för spanjorerna.

Italien siktar på titeln

Italien misslyckades att gå till VM 2022 och är underdogs enligt oddsen hos svensk betting. I EM-kvalet till EM 2024 inledde man med att förlora hemma mot England med 1-2 men tog sedan en planenlig seger borta mot Malta med 2-0. Italien skulle behöva denna segern efter ett svagt 2022. Men det är långt ifrån någon enkel match som väntar på dem i Nederländerna. 

Blir en spännande match

Det lär bli både dramatiskt och spännande i semifinalen i Nations League mellan Spanien och Italien. Spanien känns något vassare på pappret och vi tror de har vad som krävs för att avgöra detta under ordinarie tid och ta sig vidare till final. Därför spelar vi Spanien som vinnare till oddset 2,25 hos Bethard.

Vårt speltips: Spanien vinner mot Italien till oddset 2,25 hos Bethard.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Bethard och spela på Nations League