Sverige vs Nya Zeeland – Speltips Landskamp 

Janne Andersson har Sverige vs Nya Zeeland - Speltips Landskamp en viktig landslagssamling som väntar där det först väntar träningsmatch mot Nya Zeeland följt av en tuff kvalmatch till EM 2024 borta mot Österrike. Sverige är klara favoriter enligt oddsen hos svensk betting men lär ställa upp med en reservbetonad elva för att spara de bästa spelarna till tisdagens match. Nya Zeeland är en nation som Sverige dock ska klara av att vinna mot oavsett vilket. Extra kul är det att Hugo Larsson kan få göra riktig A-lagsdebut efter att ha blivit uttagen till samlingen. 

Datum: 16 juni 2023
Avspark: 19:00
Arena: Friends Arena (Solna)

Hämta en oddsbonus hos Betsson och betta på EM-kvalet

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Sverige är klara favoriter

Även om Janne Andersson lär ställa upp med en B-elva ska det inte vara några problem att vinna mot Nya Zeeland. Det svenska laget har spelare som ska kunna slå en nation vars enda seger på de sju senaste matcherna kommit mot Kina i en träningsmatch. Det svenska laget har många spelare som behöver prestera för att visa att de ska få speltid i kvalmatchen mot Österrike. Frågan är vem som tar chansen?

Nya Zeeland får det nog kämpigt

Nya Zeeland hade innan segern mot Kina i mars inte vunnit på sju raka matcher. Nationer som man förlorat mot har varit Australien, Costa Rica och Peru. Man har visserligen två oavgjorda 0-0-matcher mot Oman och Kina också. Men på bortaplan i Solna ska de inte kunna hota det svenska landslaget. Det är inte mycket som tyder på detta. 

Sverige hoppas få bra vibe inför Österrike

Det svenska landslaget hade en tuff samling senast när de föll mot Belgien på hemmaplan med 0-3. Nu är det bara seger mot Österrike som gäller för att EM-drömmen ska vara realistisk. Annars kan det bli oerhört svårt. Att få ett bra avstamp inför tisdagens match är därför viktigt. Vi tror att Sverige klarar av att vinna mot Nya Zeeland och spelar Sverige som segrare till odds 1,25 hos Betsson.

Vårt speltips: Sverige vinner mot Nya Zeeland till odds 1,25 hos Betsson.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Betsson och betta på EM-kvalet

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller