Sverige vs Ungern – Speltips Handbolls-VM

Sverige tSverige mot Ungern Speltips HandbollsVMog med sig maximalt antal poäng till huvudrundan vilket alla förväntat sig. Det blev komfortabla segrar mot såväl Brasilien, Kap Verde och Uruguay. Nu är det dags för det första riktiga provet när Ungern väntar i huvudrundan. Ett Ungern som hoppas kunna hota Sverige men det ska de inte kunna göra om vi tittar på oddsen hos svensk betting. Där är nämligen Sverige klara favoriter att ta fjärde raka segern i mästerskapet.

Datum: 18 januari 2023
Avkast: 20:30
Arena: Scandinavium (Göteborg)
Domare: R Schulze och T Tonnies (Tyskland)

Hämta en oddsbonus hos LeoVegas och spela på Handbolls-VM

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Sverige kliver in som favoriter

Sverige har inte ställts på något riktigt prov ännu men har ändå presterat bra under VM. De har totalt tagit tre av tre segrar och har därför maximala fyra poäng med sig in i huvudrundan. Nu är det dock en nivå upp på motståndet även om Ungern inte ska vara något större problem med tanke på hur starka det svenska landslaget är. Sverige bör därför ta ytterligare en seger mot Ungern utan problem då de inte förlorat mot Ungern sedan 2009.

Ungern har blandat och gett

Ungern inledde stark med att först besegra Sydkorea och sedan Island, där den sistnämnda var en rejäl överraskning. Men sedan föl Ungern ihop totalt mot Portugal och förlorade med sju bollar. Därmed har de endast två poäng med sig in i mellanrundan. Med tanke på hemmastödet för Sverige ska inte Ungern kunna hota.

Sverige tar en härlig seger

Det är Sverige som kliver in som gigantiska favoriter i matchen och allt annat än seger är ett fiasko. Vi tror att Sverige tar en fjärde raka seger i Handbolls-VM 2023 vilket vore härligt. Därför spelar vi också Sverige som vinnare till oddset 1,20 hos LeoVegas.

Vårt speltips: Sverige vinner mot Ungern till oddset 1,20 hos LeoVegas. 

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos LeoVegas och spela på Handbolls-VM

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller