Betting på Eurovison 2024 – vem vinner Eurovision?

Om du är intresserad av betting på Eurovison 2024 är det hög tid att kolla in alla ESC odds redan nu. Sverige står inte som favorit-tippad i år tyvärr men vad gör väl det när vi redan står som värdar för hela arrangemanget. Folkfesten kommer att bli total i Malmö i maj 2024 när finalen av Eurovision Song Contest går av stapeln.

Betting på ESC är redan i gång hos våra svenska bettingsajter. Passa på att spela hos ett nytt bolag så får du en betting bonus att spela gratis för. I listan till höger här på sajten kan du få tips på flera generösa odds bonusar att ta del av. Klicka på SPELA så skickas du vidare direkt och kan ta ut din bonus inom några minuter för att lägga ett bet på vinnaren av Eurovision 2024.

Betting på Eurovision 2024

Startlistan till årets Eurovision är som vanligt fullspäckad med professionella artister som alla kommer göra allt för att vinna publikens hjärta. En av Europas stora tv-händelser når sin kulmen den 11 maj. Även om vi får hållas på halster några veckor till om vem som vinner så är betting på Eurovision 2024 redan möjligt hos flera av Sveriges ledande bettingbolag. Varför missa chansen att kunna förena ditt musikintresse med att vinna en slant, lägg ett bet på din favorit och håll tummarna.

Eurovision odds finns tillgängliga redan nu och det ser ut som om bidrag från Schweiz, Italien, Kroatien och Ukraina har placerat sig i toppen. Men än är det inte avgjort, kanske du känner starkt för ett annat bidrag. Lägg då ett bet så är du också med i matchen och kan ta hem en vinst.

Betting på Eurovision 2024

Eurovision odds

Att hitta Eurovision odds är inte svårt. Det finns nämligen flera stora bettingsajter med stort utbud av ESC odds. Goda nyheter för dig som vill lägga ett bet på vinnaren av Eurovision 2024. Då blir det desto lättare att hitta bästa ESC odds.

Oddsen för Eurovision skiljer sig åt en del i dagsläget men här nedanför har vi tagit upp några exempel på vinnare av Eurovision odds. Det kan ge en bild av vilka som tippas som favoriter, Sveriges odds samt ett par exempel på bidrag som kan skrälla. Eftersom de har höga odds kan ett bet på dessa ge en större vinst. Kanske du ska ta chansen och sätta en slant på att Finland vinner detta år?

Vinnare av Eurovision odds:

Schweiz2,74
Kroatien4,00
Italien6,30
Ukraina9,00
Finland65,00
Sverige65,00
Storbritannien75,00
Malta350,00

Vem vinner Eurovision 2024?

Som ni ser så kan det skilja sig ordentligt i utdelning mellan lägsta och högsta odds för Eurovision 2024. I toppen kan man tydligt sen en kvartett av favoriter. Det är Schweiz, Kroatien, Italien och Ukraina som vinner Eurovision 2024, om vi ska tro på oddsen.

Ukraina som vinnare av Eurovision 2024

Ukraina har troligen en stor chans att vinna många sympatiröster även detta år. Om de har ett bidrag som kan ta sig in i folks hjärtan så har artisterna alyona alyona & Jerry Heil med bidraget Teresa & Maria en chans att vinna ännu en gång.

Italien som vinnare av Eurovision 2024

Italien har alltid klassats som en stor musiknation, inget undantag detta år och det återstår att se om deras bidrag La Noia med artisten Angelina Mango ska fånga Eurovision-publikens uppmärksamhet.

Kroatien som vinnare av Eurovision 2024

Kroatien har inte tidigare någon vinst i ESC så det går bara att tänka sig att det riktigt kokar i landets Eurovision-fans just nu. Ska deras rockiga bidrag Rim Tim Tagi Dim med artisten Baby Lasagna kunna slå deras tidigare högsta placering på en fjärde plats?

Schweiz som vinnare av Eurovison 2024

Mest av allt spekuleras det om favoriten Schweiz ska kunna ta hem en vinst för första gången sen 1988. Efter att ha kommit sist hela åtta gånger och landat noll poäng fyra gånger samt missat finalen 11 av 19 gånger så är det schweiziska folket säkerligen helt klart redo för revansch. Nu gäller det bara för artisten Nemo att levererar sitt bidrag The Code på ett sätt som vinner både tittarnas och juryns hjärtan.

Finland skräller i Eurovision 2024

Om vi ska tala om något land som har en verklig chans på en skräll i Eurovision 2024 så är det Finland. Vi är nog många som kommer ihåg det rafflande poängdramat förra året. Finlands tittare taktikröstade för att kunna slå ut konkurrenten Loreen. Juryns röst var klar och tydlig med att Loreen var vinnaren men hur många tittare ute i Europa och världen hade egentligen röstat på Finland? Vi vet alla hur det slutade, det blev seger för vår allas Loreen efter en fantastisk prestation på hög nivå med sitt krävande bidrag Tattoo.

Bitterheten hos Finland och många fans var stor. Många tyckte det var orättvist att Finland fick flest tittarröster men att Loreen vann ändå. Därför är förväntningarna stora på om Finland ska lyckas få till en riktig skräll med sitt bidrag i år. De skickar även detta år en mycket spektakulär show med den unika artisten Windows95man. Med sitt 80-tals inspirerade bidrag No Rules hoppas han att kunna ta hem den åtråvärda förstaplatsen som Finland snuvades på förra året.

Satsa på Finland som vinnare av Eurovision med odds på 65,00 hos de svenska bettingsajter som vi rekommenderar.

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting – speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2024 Svenskbetting.com