Måltipset – Vilka lag gör mycket mål?

Måltipset från Svenska spel är en klassiker i spelsammanhang och varumärket har stor tyngd i spelkretsar. Oavsett om du är en flitig spelare eller inte är Måltipset ett spel som de flesta känner till eller har hört talas om. Spelet lanserades redan 1983 och är idag ett av de mest populäraste tipsspelen. Det har även fått stor spridning till många andra länder, vilket är enkelt att förstå med tanke på fotbollens popularitet och drömmen om den stora Jackpotten.

Hur går Måltipset till?

Antingen kan du välja att spela online eller med fysiska kuponger hos ett spelombud. Det går ut på att förutse de åtta mest målrika fotbollsmatcherna av totalt 30 matcher och en rad kostar 2,50 kronor. Du kan välja att spela antingen enkelrader, matematiska system eller reducerade system. Matcher som är utvalda bland de 30 är från den engelska ligan och från Sverige. Lyckas du att pricka in alla åtta rätt går du hem med högsta vinsten.

Letar du efter utländska alternativ till Måltipset? Kolla då in vår lista över sajter som erbjuder betting utan svensk licens med bankid! Här hittar du en massa spännande spelbolag.

Tur eller skicklighet?

Ända sedan starten har det varit vitt omdebatterat om huruvida det är ett turspel eller om det kräver sin expertis för att kamma hem de riktigt stora vinsterna. Enligt många experter inom området behövs en rejäl skopa tur och en hel del förkunskaper. Dock finns det hjälp att få av tio fotbollsexperter som genom Svenska spels ”Xperten” uttalar sig om den aktuella omgången och tar fram rader som utgår från deras bedömningar om utgången.

Vad krävs för att vinna?

Det enda som krävs för att vinna högsta vinsten är att få alla rätt. Enkelt, eller hur? Ända ner till fem rätt betalas mindre vinster ut. Om det inte är någon som lyckas pricka in de åtta rätt som krävs förs vinsten över till nästa spelomgångs Jackpott. Tack vare svårigheten att få alla rätt samlas flera högstavinster till stora jackpotter som då och då går till en lycklig vinnare som kan skratta hela vägen till banken. Det finns även en till chans till vinst genom Jokern. Om du kryssar i rutan för att delta i Joker är du med i dragningen som är ett rent turspel och du väljer att satsa 10, 20 eller 30 kronor och som mest har du chansen att vinna upp till 30 miljoner kronor.

För vem passar spelet?

Spelet passar den tålmodige som ser tjusningen i att dra ut på spänningen tills alla 30 matcher har spelats innan man kan hurra för vinsten. Majoriteten av de som spelar tycker förmodligen om kombinationen av intresset för sporten och intresset för tipsspel. Eftersom spelet är kopplat till specifika sporthändelser är det inte möjligt att spela hur ofta som helst och passar därmed bra för den som inte heller vill spela så ofta. Om du är intresserad och insatt i fotbollens värld är det en klar fördel, men som tidigare nämnts behövs också en stor portion tur för att lyckas. Den sociala delen av spelet är viktig för många och både online och ute i verkligheten diskuterar spelare upplägg och strategi och försöker skapa de bästa förutsägelserna inför spelet. I dessa communitys kan likasinnade dela intresset med varandra och kanske odla nya bekantskaper.

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting – speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2024 Svenskbetting.com