Så kan man betta på sport utan att använda sig av 1 x 2

Att betta på fotboll eller någon annan sport är för många en naturlig del av att titta på en stor match. När man spelar ansvarsfullt kan betting vara ett roligt sätt att addera lite extra krydda och spänning till stora matcher och erbjuda ännu mer underhållning. Tack vare dagens moderna bettingplattformar finns det idag en lång rad olika sätt som man kan spela på.

Även om 1 x 2 är ett charmigt sätt att spela som är lätt att lära sig och komma igång med så erbjuder det en väldigt tvådimensionell upplevelse. I den här texten kommer vi dela med oss av några exempel på intressanta spelsätt som finns tillgängliga på svenska plattformar. Om du är intresserad av en plattform som gör det möjligt att dubbla upp eller få pengarna tillbaka är det bara att klicka på länken.

Betting utan 1X2

Livebetting

Betting live är en spelform som har blivit möjligt tack vare internet och smartphones. Live betting är en fartfylld spelform som enligt många är ett av de absolut mest spännande sätten som man kan spela på sport. Livebets placeras medans matchen fortfarande är igång och kan beröra en lång rad olika saker med allting från vilket lag som får nästa gula kort till huruvida resultatet kommer att stå sig tills matchen är över. Det finns gott om olika alternativ att välja bland inom livebetting och för den som är intresserad av att analysera matcher kan detta vara någonting som är intressant att titta närmare på.

Kombinationsspel

För den som föredrar att ha sina spel färdiga innan matchen börjar kan ett kombinationsspel erbjuda lite mer komplexitet och spänning jämfört med hur ett klassiskt 1 x 2-spel fungerar. I ett kombinationsspel så sätter man ihop olika saker som kan hända under en match för att sedan få bättre odds. Här kan man kombinera med vadhelst som man önskar och det finns mer eller mindre oändlig variation i hur man väljer att utforma sin kupong. Ju fler individuella händelser och unika skeenden som man sätter på sin kupong desto högre odds får man också ta del av. Detta finns tillgänglig i allting från Superettan till EM-kval.

Spela på individuella spelares prestation

Om man känner att en match är för svår att avgöra hur den kommer att sluta kan det vara intressant att istället spela på hur individuella spelare kommer att prestera under matchens gång. Att spela på individuella spelare är lite annorlunda och ger en någonting extra att titta efter medans matchen fortfarande spelas. Här finns det gott om alternativ, men det vanligaste att spela på är att välja någonting som har med mål eller skott på mål att göra.

Spel som sträcker sig över en säsong

När den här texten skrivs är det bara några veckor kvar tills det att Allsvenskan drar igång igen och om man är intresserad av att placera ett spel som sträcker sig över hela säsongen är det klokt att börja titta på detta nu. Här kan man spela på allting från vilket lag som kommer att vinna titeln, till vem som får flest gula, vem som vinner skytteligan och mycket mer

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting – speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2024 Svenskbetting.com