Cricket betting – Betting på en av världens största sporter

Med 2,5 miljarder fans från hela världen är cricket en av världens största sporter. Därför är också cricket betting oerhört stort i stora dela av världens länder. Även om vi i Sverige inte har något enormt intresse kring sporten växer den sig allt större med tiden. Cricket har sitt största fäste i England, Pakistan, Australien, Indien och Nya Zealand. Det finns odds och marknader tillgängliga på cricket hos majoriteten av alla spelbolag i Sverige idag. När det är större turneringar som Twenty20 World Cup eller VM i traditionell cricket, också känt som test cricket, väntar extra mycket marknader för dig som spelare. Upptäck cricket betting idag och allt som finns att ta del av inom sporten.

T20 tar över allt mer

I traditionell cricket kan en match pågå i fem dagar och det är ovanligt att en match är klar inom tre dagar. I T20 är det istället endast en inning (slagrunda) per lag om 20 stycken. I test cricket kan det också bli oavgjort men detta är inte fallet i T20 där en vinnare måste utses. Inom bettingens väld är det betydligt mer vanligt med T20 eftersom en match varar betydligt kortare tid.

Punters som lägger bets på test cricket kommer behöva följa spelet i dagar. Det blir som en enklare version av långtidsspel fast under max en veckas tid. Sedan första världsmästerskapet arrangeras i T20 år 2007 har vi fått se den nya och snabbare varianten växa sig större och större. Inom ett par årtionden förväntas T20 i princip ha slagit ut test cricket när det kommer till intresse. Vi har redan fått se detta påbörjas med all tydlighet.

De största turneringarna

Det arrangeras flera stora turneringar i cricket som lockar miljardpublik. Världsmästerskapet i T20 är då det peakar med betting på cricket. Det arrangeras vartannat år och har snabbt seglat upp som den näst största och mest åtråvärda turneringen inom sporten. ICC Cricket World Cup är VM i test cricket och det är fortfarande den största tävlingen som arrangeras.

En stor traditionstyngd turnering är The Ashes som spelas vartannat år mellan England och Australien. Då är det fem matcher i test-format och The Ashes har arrangerats sedan 1882. När det kommer till nationella ligor är det Indian Premier League som är rankad som världens bästa liga. Även Champions League i T20 och Asia Cup är stora tävlingar i cricket. Tidigare arrangerades också ICC Champions Trophy men den prestigefyllda endags-turneringen är nerlagd sedan en tid tillbaka.

Vanliga marknader på cricket betting

Matchspel där vinnaren tippas är det vanligaste spelet inom cricket men det finns många fler marknader än så. En runda kallas också för ”overs” och det går att spela på vem som får högst poäng på de första sex overs. Du kan också betta på vem som får flest run outs eller vem som vinner Bat Flip. I cricket är det nämligen inte vanlig slantsingling utan istället en Bat Flip som avgör vem som får välja att börja slå i matchen.

Upptäck odds på cricket med en bonus

Nya kunder hos spelbolagen kan välja att ta emot ett välkomsterbjudande. Majoriteten av svenska spelsidor erbjuder en oddsbonus som matchar den första insättningen. Eftersom du får välja på vilka odds du ska förbruka din bonus kan du använda den till cricket. Då får du mer pengar att spela för och kan upptäcka sporten med mindre risk.

Inom cricket betting kan du både oddsa live eller inför matchstart. Oavsett vilket tillåter spelbolagen dig att använda din bonus på cricket betting, både under match i in-play betting men också inför matchstart genom pre game betting. Det gör att det finns utmärkta förutsättningar att komma igång med cricket betting idag.

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting – speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2024 Svenskbetting.com