Topptipset – Spela på åtta matcher

Topptipset är ett betting spel hos Svenska Spel där spelare ska försöka pricka rätt angående hur en match slutar. Spelare behöver inte gissa det exakta resultatet utan endast om hemmalaget eller bortalaget vinner eller om matchen slutar oavgjort. När man spelare på Topptipset så ska man inte spela på en match utan man spelar på olika 8 matcher. Där ska man första välja ut hur matchen slutar. En majoritet av gångerna så är de 8 matcherna i Topptipset de första 8 matcherna i Europatipset eller Stryktipset. Europatipset och Stryktipset är ytterligare betting spel från Svenska Spel. De matcher som spelas på i Topptipset är fotbollsmatcher, men en variation av olika ligor kan vara med på samma Topptips.

Man kan även välja att spela system spel på Topptipset vilket går att göra både om man spelar hos ett ombud eller via Svenska Spels hemsida.

Hur fungerar Topptipset?

För att spela på Topptipset kryssar man i 1, X eller 2, där 1 alltid står för att hemmalaget vinner. X fylls i när spelaren tror att matchen slutar oavgjort, och 2 för vinst för bortalaget. När man spelar på Topptipset så måste man betta minst 1 kr för att få spela. Spelare kan även välja att satsa 2, 5 eller 10 kr per rad eller match. Om en spelare väljer att spela på Topptipset mer än en gång på samma speltillfälle får spelaren inte satsa mer än 20 000 kr. Om man har bettat och sedan ångrar sig har man ångerrätt till 1 minut efter att Svenska Spel satt spelstopp.

Om en av matcherna ställs in tas 10 tidnings synpunkter på hur matchen hade slutat och anges som resultatet. Om tre eller fler matcher blir inställda får spelarna tillbana sina satsningar.

Svenska Spels hemsida

Svenska Spel erbjuder en mängd information till spelarna innan de spelar på Topptipset. På deras hemsida finns information angående de aktuella matcher som kommer att spelas. Bland annat kan man hitta laguppsättningar av de lag som ska mötas, där fotbollspelarna är organiserade utefter deras position som målvakt, anfallare, mittfältare eller försvarare. Där finns även en mängd statistik och information om tidigare matcher. Det går även att se vilka TV-kanaler som kommer att visa de olika matcherna, samt när och var de spelas. Även för de som inte är insatta i ett visst lag eller liga så går det att läsa om detta eller så får spelaren vända sig till Xperten.

Xperten

Om spelarna inte vet hur de ska betta på en viss match kan de välja att se hur Xperten tror att det kommer att gå. Det är experter, och till viss del slumpen, som tar fram hur de gemensamt hade spelat på matcherna. Spelaren kan sedan välja att spela exakt så, eller bara använda rekommendationen till den eller de matcherna spelaren är osäker på. Det kostar inget extra att använda sig av Xperten, och där finns inget krav på att när man tittat på Xperten så måste man använda sig av den. Det har hänt att Xperten gett alla rätt till spelare som kryssat i exakt som Xperten.

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till slutaspela.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2020 Svenskbetting.com