Boxing Day 2020 – här får du koll på matcherna

För många av oss inbitna fotbollsfans börjar snart julafton, två dagar efter riktiga julafton. Det är nämligen något speciellt med annandagen, eller Boxing Day som engelsmännen kallar det. När julstressen lugnat ner sig och man äntligen får slå sig ner framför TV:n och kolla på fotboll av högsta kvalité.

Den traditionella fotbollsfesten blir såklart lite annorlunda i år än vanligt. De engelska fansen kommer lysa med sin frånvaro på arenorna och vartenda ord som sägs på planen kommer höras genom TV-rutan. Oavsett vad så är Boxing Day en riktig höjdpunkt på året som inte får missas. Låt oss därför guida dig igenom dagens spännande sammandrabbningar.

Stormötena med oddsbonusar

Den 26:e december, på annandagen, kommer alltså stora delar av England och världen att samlas i TV-soffan. Det finns en hel del att prata om kring matcherna och ett visst Londonderby sticker ut som den hetaste av dem. Ja, du hörde rätt. 17:30 möter Arsenal gästande Chelsea i ett rafflande derby som betraktas som ett av de större mötena Premier League har att erbjuda.

Ett annat riktigt stormöte hittar vi i Leicester som tar emot storlaget Manchester United. Ett möte som inte sällan bjuder på extremt underhållande fotboll. Leicester mot Manchester United inleder hela Boxing Day och startar 12:30. Därefter pågår det matcher fram till 20:00, då de två sista matcherna spelas. Manchester City tar emot Newcastle och Sheffield United tar emot Everton i de sista matcherna för dagen.

Så slå dig ner i TV-soffan, släpp all stress som varit kring jul och njut av lite härlig engelsk fotboll!

Addera lite extra spänning till matcherna

Bettingbolagen går alltid varma på Boxing Day och det finns god anledning till det. Man ska ha i åtanke att inte alla lyckas vinna, men tanken på att kamma hem lite pengar efter julafton lockar nog de flesta. En hel del spelbolag väljer också att dela ut den bästa oddsbonusar de har på matcherna, i synnerhet de större mötena. 

Att spela och hitta bettingbonusar kan vara ett alternativ för dig som kanske inte är lika intresserad av fotboll. Genom att oddsa på matcherna blir du förmodligen lika intresserad av resultatet som de mest nördiga av fotbollsfans.

Flera möten i jul

Utöver matcherna på Boxing Day är det också så att schemat för lagen i Premier League blir, minst sagt, lite mer intensivt under jul och nyår. Lagen spelar mer eller mindre var 3:e dag, vilket brukar bana väg för en hel del roliga matcher. Exempelvis tar laget som imponerat under säsongen, Everton, emot det Manchester City som har tappat rejält i år. Den här matchen spelas den 28:e december och bör bli en intressant drabbning, där båda lagen kämpar för att nå Champions League-platserna. 

Vill man se riktigt fin fotboll bör man i dagsläget spana in Tottenham. Den 27:e december kliver de in på Molineux Stadium mot Wolves, ett lag som ofta lyckas ge de större lagen en match. Lyckas Tottenham behålla sin form fram till den här matchen kommer den helt klart vara sevärd.

Tänk på detta om du spelar

Även i dessa matcher kommer du att kunna hitta en hel del oddsbonusar att använda. Tänk bara på att inte välja den första bästa, utan ta din tid och jämför de olika bonusar som erbjuds. Det finns flera olika tjänster för att jämföra, vilket starkt rekommenderas.

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting – speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2024 Svenskbetting.com