AC Milan vs Salernitana – Speltips Serie A

AC Milans fans har säkerligen firat i vAC Milan Zlatan speltips Serie Aeckan när de nått kvartsfinal i Champions League efter att ha slagit ut Tottenham Hotspur. Nu har de chansen att kliva upp på tredje plats i Serie A när Salernitana gästar San Siro i Milano. AC Milan förlorade sin senaste ligamatch borta mot Fiorentina men hade dessförinnan tre raka ligasegrar. Hur går det i måndagens möte mellan lagen? Räkna med en intressant match i Milano i jakten på Champions League-platserna. 

Datum: 13 mars 2023
Avspark: 20:45
Arena: San Siro (Milano)

Hämta en oddsbonus hos Expekt och betta på Serie A

AC Milan är klara favoriter

AC Milan är klara favoriter om vi tittar på oddsen enligt svensk betting. De har en bra form och lär rida på en skön våg när de tagit sig till kvartsfinal i Champions League för första gången sedan 2011/12. Nu är frågan om de har vad som krävs för att lunka vidare i vardagen och ta tre välbehövliga poäng i jakten på en plats som ger spel i Champions League. Laget ligger just nu fyra men en seger mot Salernitana innebär att laget är på tredje plats.

Salernitana ligger hyfsat säkert

Salernitana har fyra poäng på de senaste två matcherna och har sex poäng ner till Verona som ligger på nedflyttningsplats. Med tanke på att de dessutom har en match mindre spelad är det ingen kris om laget förlorat borta mot AC Milan. 

Milan tar tre poäng

Även om AC Milan har slarvat flera gånger under säsongen är det svårt att se de falla mot Salernitana i denna match. De har ett betydligt starkare lag och vi tror de vinner matchen utan några större problem. Därför spelar vi AC Milan som vinnare till oddset 1,30 hos Expekt.

Vårt speltips: AC Milan vinner mot Salernitana till oddset 1,30 hos Expekt. 

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Expekt och betta på Serie A