AC Milan vs SS Lazio – Serie A

Störmöte i Serie A när SS Lazio åker till Milano för spel mot AC Milan på San Siro. Milan har efter den sämsta gattusso happysäsongsinledningen i mannaminne lyckats hitta formen och har 4 matcher i rad utan förlust. Ska Gattusos lag få med sig poäng krävs det perfektion då Lazio är i strålande slag med 3 raka vinster och 13-3 i målskillnad.

Hemmalaget AC Milan

Anrika Milan var inför säsongen stora favoriter att nå topp 4 men verkligheten har blivit en helt annan för de röd-svarta. Tränaren fick sparken och ännu en gammal legendar kallades in som ersättare. Den här gången hamnade valet på den gamle innermittfältaren Gattuso som fått hyfsad ordning på skutan efter konstant läckage sedan säsongsstarten. På 9 ligamatcher har det blivit 5 segrar, 2 oavgjorda och 2 förluster. Fullt godkänt för den gamle krigaren!

Bortalaget Lazio

Trots att VM:s bäste målskytt genom tiderna la av inför säsongen har Lazio imponerat ordentligt i säsongens Serie A. Utan Miroslav Klose har Immobile tvingats ta större ansvar men även Nani och Felipe Anderson har fått inta anfallspositionen. SS Lazio behöver ta poäng mot AC Milan för att hålla Inter och rivalen Roma bakom sig och ska man närma sig Napoli och Juve i toppen är det bara seger som gäller. Den ljusblå klubben från Rom har inte förlorat sedan den 11 december vilket innebär 8 raka utan förlust.

Så här tänker vi

Matchen kommer att bli oerhört jämn och det är svårt att separera lagen åt. Lazio ligger högre upp i tabellen och har bra form medan Milan har fördel av hemmaplan och dessutom också är i bra form. Därför tror vi matchen slutar oavgjort och hämtar oddset 3,40 hos Redbet.

Vårt speltips: Matchen mellan AC Milan och SS Lazio slutar oavgjort till oddset 3,40 hos Redbet