AEK Aten vs Celtic – Champions League

AEK athens Skotska mästarna åker till Greklands huvudstad Aten med uppgiften att försöka få med sig ett resultat som tar de vidare till en Playoff-match mot antingen Vidi eller MFF. Lättare sagt än gjort kanske med tanke på att resultatet i första matchen slutade 1-1. Nu behöver Celtic göra mål på bortaplan för att avancemanget ska vara möjligt men det är knappast någon välkomnande miljö som väntar i Grekland.

Hämta din välkomstbonus på 100% upp till 1000 kronor hos Bethard

Hemmalaget AEK Aten

AEK Athen vann sensationellt grekiska ligan i våras efter att ha brutit Olympiakos dominans på sju raka ligaguld och dessutom 21 guld av 23 möjliga sedan 1996, innan AEK alltså vann guldet. Detta innebär Champions League-kval för Daniel Majstorovic gamla klubb men på grund av att man inte deltagit på länge blev man oseedade i lottningen, men fick hoppa in först i tredje kvalomgången. 1-1 borta mot Celtic på Celtic Park imponerar, och nu har laget chansen att avgöra inför hemmafansen i huvudstaden. 0-0 räcker för AEK som nog är sugna på Playoff mot MFF eller Vidi.

Bortalaget Celtic

Celtic dominerar skotska ligan utan konkurrens och med sju raka ligaguld hittas utmaningen knappast på hemmaplan. Istället är det i Europaspelet Celtic hittar tändvätskan men nu är man illa ute redan efter tredje kvalomgången. Med 1-1 hemma mot AEK Aten, och den atmosfären som väntar på bortaplan i Aten, är det en tuff drabbning för skottarna om de ska nå Playoff. Något man är väl medvetna om när man reser ner till Greklands huvudstad.

Så här tänker vi

AEK är vidare på 0-0 och lär inte stressa framåt. Celtic förlorade senaste ligamatchen och verkar inte vara i toppform. En oviss match men vi tror hemmalaget är starkare. Vi spelar därför på seger för AEK Aten till oddset 2,45 hos Bethard.

Vårt speltips: AEK Aten vinner över Celtic FC till oddset 2,45 hos Bethard!

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

 

 

 

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com