AEK Aten vs MOL Vidi – Champions League

AEK Aten Sista playoffmatchen till den åtråvärda Champions League ska avgöras och det är dags för returmöte mellan AEK Aten och MOL Vidi. Tack och lov ser det ut som AEK Aten tar sig till CL för det vore en katastrof för fotbollen om ett så pass äckligt lag som MOL Vidi tog sig till Champions League. AEK har ett bra resultat att gå på då man vann första matchen med 2-1 på bortaplan och förhoppningsvis räcker det till ett avancemang.

Hämta ditt riskfria spel på upp till 1000 kronor hos Betsson idag

Hemmalaget AEK Aten

AEK Aten vann grekiska ligan förra säsongen ganska oväntat och belönades därför med en plats i kvalet till Champions League. Efter att ha slagit ut Celtic föll lotten på MOL Vidi och det jublades säkerligen i den grekiska huvudstaden när lottningen drogs mot det ungerska laget ägda av en politiker. Första mötet vann man borta med 2-1 vilket gör att Vidi måste vinna med 2 mål på bortaplan, något man absolut inte har kvalité till. AEK står inte bara med ett ben utan allt utom en häl i 2018/19 års Champions League.

Bortalaget MOL Vidi

De ungerska mästarna har haft en längre resa än AEK i årets kval. Man vann mot Ludogoretz och MFF för att ta sig så här långt. Det verkar dock inte bli en längre resa än så då AEK är betydligt bättre. Tacka gudarna för det då Vidi kan spela Europas tråkigaste fotboll. Nu kommer man minst hamna i Europa League men att få synas i det finaste av fotbollsrum är man helt enkelt inte förtjänta av.

Så här tänker vi

AEK har redan 2-1 att gå på och som alla vet vi det här laget är två bortamål oerhört tungt. Vidi måste vinna med 2 mål vilket man inte ska klara av. Aten är bättre på alla plan och kommer att vinna matchen. Vi väljer därför att spela en hemmaseger till oddset 1,55 hos Betsson.

Vårt speltips: AEK Aten vinner över MOL Vidi till oddset 1,55 hos Betsson

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com