AEK Aten vs MOL Vidi – Champions League

AEK Aten Sista playoffmatchen till den åtråvärda Champions League ska avgöras och det är dags för returmöte mellan AEK Aten och MOL Vidi. Tack och lov ser det ut som AEK Aten tar sig till CL för det vore en katastrof för fotbollen om ett så pass äckligt lag som MOL Vidi tog sig till Champions League. AEK har ett bra resultat att gå på då man vann första matchen med 2-1 på bortaplan och förhoppningsvis räcker det till ett avancemang.

Hämta ditt riskfria spel på upp till 1000 kronor hos Betsson idag

Hemmalaget AEK Aten

AEK Aten vann grekiska ligan förra säsongen ganska oväntat och belönades därför med en plats i kvalet till Champions League. Efter att ha slagit ut Celtic föll lotten på MOL Vidi och det jublades säkerligen i den grekiska huvudstaden när lottningen drogs mot det ungerska laget ägda av en politiker. Första mötet vann man borta med 2-1 vilket gör att Vidi måste vinna med 2 mål på bortaplan, något man absolut inte har kvalité till. AEK står inte bara med ett ben utan allt utom en häl i 2018/19 års Champions League.

Bortalaget MOL Vidi

De ungerska mästarna har haft en längre resa än AEK i årets kval. Man vann mot Ludogoretz och MFF för att ta sig så här långt. Det verkar dock inte bli en längre resa än så då AEK är betydligt bättre. Tacka gudarna för det då Vidi kan spela Europas tråkigaste fotboll. Nu kommer man minst hamna i Europa League men att få synas i det finaste av fotbollsrum är man helt enkelt inte förtjänta av.

Så här tänker vi

AEK har redan 2-1 att gå på och som alla vet vi det här laget är två bortamål oerhört tungt. Vidi måste vinna med 2 mål vilket man inte ska klara av. Aten är bättre på alla plan och kommer att vinna matchen. Vi väljer därför att spela en hemmaseger till oddset 1,55 hos Betsson.

Vårt speltips: AEK Aten vinner över MOL Vidi till oddset 1,55 hos Betsson

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

 

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com