AEK Athens vs Panathinaikos – Grekiska Super League

AEK Athens vs PanathinaikosAEK Athens ska försöka ta sig till toppen igen genom en vinst mot Panathinaikos i dagens match. AEK Athens som mötte Panathinaikos I måndags blev helt utklassade av ett totalt överlägset Panathinaikos som vann enkelt med 3-0. Detta gjorde att AEK Athens helt plötsligt befinner sig på 3de plats och inget man alls är nöjd med. Panathinaikos vinst I måndags tog dom upp till andraplatsen I tabellen precis bakom ledande PAOK.

Spela hos mybet och dubbla din insättning upp till 1000 kr. Klicka här!

Trots måndagens dåliga spel av AEK Athens är fansen mycket nöjda med säsongen så här långt. Efter att ha studsat upp från andra ligan och nu visat att man kan spela så här bra och stabilt verkar allt bra just nu.

AEK Athens har vunnit 3 av de senaste 6 matcherna i alla tävlingssammanhang såväl som i Grekiska Cupfinalvinsten över Olympiakos. Denna formen har tagit dom till 3de platsen precis bakom dagens motståndare Panathinaikos.

Panathinaikos vinst over AEK Athens förlängde deras redan lång segersvit på 7 matcher I Superligan. Med samma poäng och bara målskillnad som skiljer dom åt så kan en seger idag ta dom till förstaplatsen beroende på hur PAOK spelar mot Panionios. Vi tror på seger för AEK Athens som vill studsa tillbaka efter måndagen och speler seger till oddset 2.45 hos mybet

Vi spelar: 1a seger för AEK Athens

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com