AIK vs BK Häcken – Speltips Allsvenskan

Henning Berg får bekänna färgAIK vs BK Häcken - Speltips Allsvenskan direkt när han ska försöka leda AIK till seger mot den regerande svenska mästaren BK Häcken. Många anser att AIK agerat märkligt när de först valde att sparka Brännström efter en seger mot BP i första matchen efter uppehållet. Har de vad som krävs för att rå på BK Häcken, ett lag som fick 2-2 mot IFK Norrköping i sin första match efter uppehållet. Det återstår att se vem som har vad som krävs för att vinna på Friends Arena.

Datum: 8 juli 2023
Avspark: 15:00
Arena: Friends Arena (Allsvenskan)
Domare: Glenn Nyberg (Sverige) 

Hämta en oddsbonus hos Expekt och betta på Allsvenskan

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

AIK är underdogs

AIK ligger på negativ kvalplats trots segern mot Brommapojkarna senast i Allsvenskan. Det var lagets blott andra seger på säsongen. Nu hoppas de kunna ta ytterligare en vinst men det krävs en prestation utöver det vanliga då det är BK Häcken som står för motståndet. AIK har fördel av hemmaplan men Häcken är svårslagna. Det blir intressant att se hur Henning Berg formerar sin första elva. 

BK Häcken vill haka på i toppstriden

Med tanke på hur starkt MFF och Elfsborg går i Allsvenskan skulle BK Häcken verkligen behöva tre poäng för att haka på i toppstriden. Laget är just nu fem poäng bakom Malmö FF med en match mer spelad. Skulle det bli förlust mot AIK kan avståndet vara 11 poäng om MFF vinner sin hängmatch. Det kan bli tufft att ta igen. 

Vi tror på en tät match

AIK lär få energi med en ny tränare men samtidigt är BK Häcken favoriter enligt oddsen hos svensk betting. Det lär bli en dramatisk match mellan två skickliga lag. AIK har fördel av hemmaplan och en ny tränare men BK Häcken har ett bättre lag och är längre fram. Vi tror att det blir oavgjort vilket vi spelar till odds 3,75 hos Expekt.

Vårt speltips: Matchen mellan AIK och BK Häcken slutar oavgjort till odds 3,75 hos Expekt.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Expekt och betta på Allsvenskan

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller