AIK vs Djurgårdens IF – Speltips Allsvenskan

Det är dags för säsongens första Stockholmsderby i Allsvenskan när AIK och Djurgårdens IF drabbar samman. Vi tror att det kommer att bli en riktigt hård batalj mellan två lag som behöver vinna. AIK har gått rent på hemmaplan med förlorat samtliga bortamatcher. För Djurgården har det inte blivit seger ännu på gräs utan de verkar för tillfället enbart kunna vinna på plast. Blir det ändring på detta på Friends Arena?

Hämta ett erbjudande hos Campobet idag

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

AIK hoppas på ännu en hemmaseger

AIK har åkt på tunga förluster mot BK Häcken och Malmö FF på bortaplan. Men på hemmaplan har de vunnit mot IFK Norrköping och Varberg med 1-0. Visserligen på en tveksam straff senast mot Varberg men de är svårslagna på Friends. Djurgården brukar också ha stora problem på Friends och förra säsongen vann AIK båda derbyna mot DIF.

Djurgården gnäller på riktigt underlag

Det har varit mycket gnäll från Djurgården under säsonginledningen av Allsvenskan. Trots att fotboll ska spelas på gräs och inte plast gnäller Bergstrand och CO om spel på gräs och det har också varit gnäll på domarinsatser. Tittar vi på poängskörden på riktigt underlag har DIF tagit en poäng på två matcher. Dock har det blivit segrar hemma på plasten mot IFK Norrköping och Degerfors.

AIK vinner på hemmaplan

AIK är starka på hemmaplan och Djurgården har ingen imponerande poängskörd på gräs. De flesta inom svensk betting verkar också tro att hemmalaget vinner då de är favoriter enligt oddsen. De är starka på Friends och Djurgården kommer från en tuff match mot IFK Göteborg. Av denna anledning väljer vi också att spela AIK som vinnare. Vi får oddset 2,25 hos Campobet på AIK-seger.

Vårt speltips: AIK vinner hemma mot Djurgårdens IF till oddset 2,25 hos Campobet.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Campobet och spela på Allsvenskan