AIK vs Hammarby – Allsvenskan

bajen aikÅrhundradets hetaste Stockholmsderby är här när AIK tar emot Hammarby på nationalarenan Friends i Solna. Det är ett upphaussat derby mellan två lag som ligger etta respektive tvåa i tabellen och alla svenska fotbollsblickar kommer blickas mot huvudstaden under söndag eftermiddag. Bajen har mest att förlora då en förlust innebär att man är sju poäng efter serieledaren Gnaget.

Hemmalaget AIK

AIK är i kanonform men åkte på säsongens första förlust senast borta mot Norrköping. Innan dess hade laget spelat 21 omgångar i rad utan att förlora men efter att ”släkten är värst” återigen visat sin vilja kom man inte tillbaka efter Simon Therns dubbla fullträffar. Nu har man chansen att studsa tillbaka när man tar emot Hammarby som har tappat poäng i två raka matcher. AIK är favorit men måste prestera på topp om det ska bli vinst i det historiska stockholmsderbyt.

Bortalaget Hammarby

Bajen har spelat en väldigt bra fotboll hela säsongen och har varit med bland topp två i princip från första omgången. I de två senaste matcherna har det dock gått tyngre för laget. Först förlorades derbyt till Djurgården med 1-3 och därefter åkte man till Uppsala och fick bara 1-1 mot bottenlaget Sirius. Det har gjort att Hammarby inför matchen är fyra poäng efter AIK, förlust på söndag och det skiljer sju poäng. Med tufft återstående schema för Hammarby, och formstarka Norrköping och MFF jagande bakom, är en seger ett måste om guldet ska hamna på Söder.

Så här tänker vi

Det kommer att bli en otroligt spännande match där förutsättningarna inför ett derby knappast kan vara bättre. 1:an mot 2:an på ett fullsatt Friends Arena kommer bli något alldeles extra. Vi tror att nerverna är för stora hos båda lagen och väljer därför att spela krysset till oddset 3,55 hos Mobilebet.

Vårt speltips: Matchen mellan AIK och Hammarby slutar oavgjort till oddset 3,55 hos Mobilebet

Mats Andersson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com