AIK vs Malmö FF – Allsvenskan

Det väntar toppmöte i Allsvenskan när regerande svenska mästaren AIK tar emot serieledaren Malmö FF på nationalarenan i Solna. AIK tjuvstartade höstsäsongen i en match mot IFK Norrköping under tisdagen, men den matchen vill man nog helst glömma. Nu måste AIK vinna mot MFF för att inte tappa guldet, det vågar vi slå fast.

Hämta din välkomstbonus hos Speedybet idag

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Hemmalaget AIK

Gnaget vann Allsvenskan förra säsongen men efter måndagens förlust mot IFK Norrköping kan det bli tufft att försvara guldet. Inför matchen mot Malmö är AIK sex poäng från förstaplatsen och en förlust mot MFF innebär att avståndet är hela nio poäng. Med tanke på Malmös bredd och form kan det bli svårt för AIK att ta in avståndet. Lägg till att AIK saknar flera spelare. Dimitriadis tog ett rött kort mot IFK Norrköping och Saletros är också avstängd. Det gör att AIK saknar tunga pjäser i backlinjen. Kom ihåg att Sundgren också lämnat klubben!

Bortalaget Malmö FF

Efter att laget inte vann guldet i fjol har fokus legat på denna säsongen och att ta tillbaka guldet till Sveriges tredje största stad. Vårsäsongen gick som på räls efter en knackig inledning och MFF leder allsvenskan med sex poäng efter 13 omgångar. Nu väntar första matchen efter uppehållet, en match som laget garanterat kommer taggade inför. Man saknar en del spelare på grund av skador, bland annat Bachirou, Rasmus Bengtsson och Jo Inge Berget, men bredden ska göra att man kan prestera ändå.

Så här tänker vi

Malmö är ett bättre lag på pappret, är i bättre form och vill ha revansch för fjolårets match på Friends när AIK kvitterade i sista sekunden följt av Sebastians Larssons agerande. Nu kan de få det och vi spelar MFF som vinnare till oddset 2,45 hos Speedybet

Vårt speltips: Malmö vinner borta mot AIK till oddset 2,45 hos Speedybet

Team Svenskbetting