AIK vs Mjällby – Speltips Allsvenskan

Efter endast 1-1 borta mot Degerfors är AIK nu beroende av en seger för att hålla sig kvar i toppstriden. Tre poängtapp på de fyra senaste matcherna gör att AIK tappat greppet om serieledningen även om man ligger på samma poäng som BK Häcken, dock med en match mer spelad. Nu väntar Mjällby som inledde starkt men som inte har vunnit på fem omgångar.

Hämta en oddsbonus hos Snabbare idag och njut av höga odds

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

AIK är favoriter

”Gnaget” behöver börja vinna igen efter en rad poängtapp de senaste omgångarna. Kryss mot Bajen, Sirius och Degerfors är inte något snitt som ger guld. Som tur är för AIK har de andra topplagen också haft en relativt svag form vilket gör att AIK är med i guldracet i allra högsta grad. Nu kommer de in i en intensiv period där de ska kombinera Allsvenskan med kval till Europa Conference League.

Mjällby har tappat farten

Mjällby hade en strålande inledning på Allsvenskan men efter den starka starten har formen avtagit. Laget ligger fortfarande stabilt i mitten och är svårslagna men ingen seger på de fem senaste matcherna innebär att laget behöver börja plocka poäng igen. Men borta mot AIK är det svårt att få med sig något och de behöver spela på absolut topp om de ska få med sig poäng tillbaka till Listerlandet.

AIK tar hem detta

AIK är klara favoriter enligt oddsen och mycket tyder på att de också kommer att ta alla tre poängen. Allt annat vore direkt förvånande. Vi tror helt klart at AIK har vad som krävs för att ta en seger och haka på i toppstriden. Därför spelar vi också AIK som vinnare till oddset 1,45 hos Snabbare.

Vårt speltips: AIK vinner över Mjällby till oddset 1,46 hos Snabbare.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Snabbare och spela på Allsvenskan