AIK vs Shkendija – Speltips Europa Conference League-kvalet

AIK lyckades efter nöd och näppe ta sig förbi Vorskla Poltava men det krävdes förlängning i andra mötet. Nu väntar ett gynnsamt motstånd i form av Shkendija från Nordmakedonien. AIK är ganska klara favoriter enligt oddsen men måste också prestera på topp för att få med sig något från matchen. Har de vad som krävs för att lyckas med detta? Ett bra resultat är nog ett måste för avancemang då laget avslutar på bortaplan i Nordmakedonien.

Hämta en oddsbonus hos LeoVegas och spela på kvalet till Europa Conference League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

AIK är favoriter av en anledning

AIK Solna är ganska klara favoriter inför mötet mot Shkendija. Eftersom AIK mötte ett seedat motstånd i form av Poltava fick de en ganska lätt väg nu i nästa omgång. Men det krävs ändå något speciellt för att kunna vinna mot veckans motstånd. AIK fick vila i helgens omgång av Allsvenskan och borde därför ha energi inför mötet mot Shkendija.

Kan Nordmakedonerna hota?

Shkendija från Nordmakedonien har redan spelat två kvalomgångar i kvalet till Europa Conference League. Först tog de sig förbi Ararat Yerevan och sedan vann de mot Valmiera. Därmed får de nu åka till Solna och möta AIK. De är klara underdogs men har samtidigt visat på fin form under kvalet. Dock ska de inte ha en chans på bortaplan.

AIK tar hem detta

Även Shkendija gjort det bra borde AIK ha tillräckligt med kvalité för att kunna vinna mot Shkendija. AIK har vilat i helgen och är stabila bakåt. Nu behöver de göra en fin insats och då tar de sig utan tvekan förbi sin motståndare till Play Off. Det hade varit bra för svensk fotboll med fler lag i Europa och oddsen tyder på att AIK har en god chans. Därför spelar vi AIK som vinnare till oddset 1,45 hos LeoVegas.

Vårt speltips: AIK vinner över Shkendija till oddset 1,45 hos LeoVegas

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos LeoVegas och spela på kvalet till Europa Conference League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller