Ajax vs Benfica – Speltips Champions League

Det blir säkerligen en gastkramande tillställning i Amsterdam när Ajax och Benfica gör upp om en plats i kvartsfinalen. Första mötet slutade 2-2 och därmed är det helt öppet inför returen. Framförallt med tanke på att bortamålsregeln är borttagen. Ajax är ganska klara favoriter med tanke på fördelen av hemmaplan. Har de vad som krävs för att säkra en plats i kvartsfinalen?

Hämta en oddsbonus hos Casumo och spela på Champions League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Ajax är i bra form

Ajax har två förluster sedan den 3 oktober i alla turneringar inklusive Champions League. Efter 2-2 mot Benfica senast förlorade de överraskande mot G.A Eagles men sedan dess har laget tagit tre raka segrar inklusive en semifinal i cupen mot AZ Alkmaar. Klarar laget att ta sig vidare till kvartsfinal vore det imponerande och enligt oddsen hos svenska bettingbolag är man ganska klara favoriter.

Kan Benfica hota?

Benfica hade ledningen två gånger om i första mötet mot Ajax i åttondelsfinalen av Champions League. Nu behöver de stå för en riktigt stark prestation om det här ska gå vägen. Benfica har en kämpig säsong och ligger endast trea i ligan med 12 poäng upp till Porto. Nu talar mycket för att äventyret i Europa också tar slut för den här gången. Laget har dock en fin form med sju raka matcher utan förlust.

Ajax når kvartsfinalen

Ajax är favoriter enligt oddsen och bör också klara av att ta sig vidare till kvartsfinalen. Under ten Haag har Ajax blivit en Europeisk jätte igen och det finns mycket som talar för att de ska kunna ta sig vidare. De är starka på hemmaplan där de inte förlorat under 2022. Vi tror att sviten fortsätter mot ett Benfica som Ajax ska klara av att vinna mot. Därför spelar vi Ajax som vinnare till oddset 1,34 hos Casumo.

Vårt speltips: Ajax vinner över Benfica till oddset 1,34 hos Casumo.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Casumo och spela på Champions League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller