Ajax vs FC Bayern – Champions League

Gruppfinal i grupp E mellan tyska mästarna och giganterna Bayern München och hemmalaget tillika årets överraskning i Champions League, Ajax. I potten är en gruppseger och seedad plats till åttondelsfinalerna som drar igång i februari. Bayern kan spela på resultat då ett kryss räcker förbi medan Ajax måste vinna för att säkra förstaplatsen i gruppen. 

Hemmalaget Ajax

Ajax har överraskat stort i årets Champions League och lyckades bland annat kryssa borta mot Bayern München. Det har gett holländarna allt i egna händer inför det avslutande mötet mot Bayern. En seger och Ajax är seedat inför åttondelsfinalen. Nu är det inte vilket lag som helst man möter utan ska Ajax vinna gäller det att alla presterar på max samtidigt som bortalaget har en dålig dag.

Bortalaget Bayern München

FC Bayern har det tufft i Bundesliga och ligger en bra bit efter serieledaren och rivalen Borussia Dortmund. I Champions League är det bara ett hemmakryss mot Ajax som sticker ut negativt, i övrigt har de tyska mästarna gått rent. Lyckas man med ett kryss borta mot Ajax är gruppsegern deras, allt annat vore en besvikelse för ett lag som Bayern som på pappret haft en lätt grupp.

Så här tänker vi

När det nu är dags för match känns det som att Bayern kommer steppa upp och ta med sig alla tre poängen. Visst är laget vidare på kryss men att åka och spela på resultat finns inte på kartan för tränaren Kovac. Oddset 2,0 har otroligt bra spelvärde och vi väljer därför att spela en tvåa på matchen mellan Ajax och Bayern till oddset 2,0. 

Vårt speltips: Bayern vinner borta mot Ajax till oddset 2,0

Team Svensk Betting

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com