Ajax vs FC Bayern – Champions League

Gruppfinal i grupp E mellan tyska mästarna och giganterna Bayern München och hemmalaget tillika årets överraskning i Champions League, Ajax. I potten är en gruppseger och seedad plats till åttondelsfinalerna som drar igång i februari. Bayern kan spela på resultat då ett kryss räcker förbi medan Ajax måste vinna för att säkra förstaplatsen i gruppen. 

Hemmalaget Ajax

Ajax har överraskat stort i årets Champions League och lyckades bland annat kryssa borta mot Bayern München. Det har gett holländarna allt i egna händer inför det avslutande mötet mot Bayern. En seger och Ajax är seedat inför åttondelsfinalen. Nu är det inte vilket lag som helst man möter utan ska Ajax vinna gäller det att alla presterar på max samtidigt som bortalaget har en dålig dag.

Bortalaget Bayern München

FC Bayern har det tufft i Bundesliga och ligger en bra bit efter serieledaren och rivalen Borussia Dortmund. I Champions League är det bara ett hemmakryss mot Ajax som sticker ut negativt, i övrigt har de tyska mästarna gått rent. Lyckas man med ett kryss borta mot Ajax är gruppsegern deras, allt annat vore en besvikelse för ett lag som Bayern som på pappret haft en lätt grupp.

Så här tänker vi

När det nu är dags för match känns det som att Bayern kommer steppa upp och ta med sig alla tre poängen. Visst är laget vidare på kryss men att åka och spela på resultat finns inte på kartan för tränaren Kovac. Oddset 2,0 har otroligt bra spelvärde och vi väljer därför att spela en tvåa på matchen mellan Ajax och Bayern till oddset 2,0. 

Vårt speltips: Bayern vinner borta mot Ajax till oddset 2,0

Team Svensk Betting