Ajax vs Manchester United – Europa League

Hemmalaget Ajax

Vad kan vara bättre än en turneringsfinal nu när ishockey guldet är bärgat åt oss svenskar. Europa League finalen spelas i Stockholm på Friends arena men tyvärr är vår stora fixstjärna Zlatan Ibrahimovic skadad men enligt ryktet skall han vara på plats på arenan. Ajax har spelat en bra fotboll och man slog ut Celta Vigo och gjorde det därmed omöjligt för John Guidetti att få spela inför hemmafansen.

Spela hos Betsson och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

I ligan har spelet funkat bra och man har tagit idel ädla segrar och man hamnade på en fin andraplats efter Feyernoord med en poäng bakom. Formen är fyra segrar och en förlust på de senaste fem matcherna.

Bortalaget Manchester United

I frånvaron av Zlatan Ibrahimovic har ett flertal andra spelare lyft sig mot slutet av säsongen, hittat både formen och nätet. De två sista matcherna i Premier League kan vi helt bortse ifrån då Jose Murinho bara haft den här finalen för ögonen. En vinst idag och man är klara för Champions League nästa säsong.

Manchester United är ett av världens mest framgångsrika lag men det är just den här turneringen man saknar en vinst ifrån och i prisskåpet saknas en buckla från Europa League. Manchester United måste dock vara på sin vakt mot ett formstarkt Ajax som har ett vasst anfall.

Så här tänker vi

Detta är en match som kommer att spelas i ett ursinnigt tempo och med många målchanser så vi väljer att spela Båda lagen gör mål till oddset 2.15 hos Betsson

Vårt speltips: Båda lagen gör mål hos Betsson

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com