Ajax vs Manchester United – Europa League

Hemmalaget Ajax

Vad kan vara bättre än en turneringsfinal nu när ishockey guldet är bärgat åt oss svenskar. Europa League finalen spelas i Stockholm på Friends arena men tyvärr är vår stora fixstjärna Zlatan Ibrahimovic skadad men enligt ryktet skall han vara på plats på arenan. Ajax har spelat en bra fotboll och man slog ut Celta Vigo och gjorde det därmed omöjligt för John Guidetti att få spela inför hemmafansen.

Spela hos Betsson och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

I ligan har spelet funkat bra och man har tagit idel ädla segrar och man hamnade på en fin andraplats efter Feyernoord med en poäng bakom. Formen är fyra segrar och en förlust på de senaste fem matcherna.

Bortalaget Manchester United

I frånvaron av Zlatan Ibrahimovic har ett flertal andra spelare lyft sig mot slutet av säsongen, hittat både formen och nätet. De två sista matcherna i Premier League kan vi helt bortse ifrån då Jose Murinho bara haft den här finalen för ögonen. En vinst idag och man är klara för Champions League nästa säsong.

Manchester United är ett av världens mest framgångsrika lag men det är just den här turneringen man saknar en vinst ifrån och i prisskåpet saknas en buckla från Europa League. Manchester United måste dock vara på sin vakt mot ett formstarkt Ajax som har ett vasst anfall.

Så här tänker vi

Detta är en match som kommer att spelas i ett ursinnigt tempo och med många målchanser så vi väljer att spela Båda lagen gör mål till oddset 2.15 hos Betsson

Vårt speltips: Båda lagen gör mål hos Betsson

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar