Ajax vs Sturm Graz – Champions League

Ajax fotbollChampions League-kvalet fortsätter och det är dags för holländska Ajax att göra entré i detta kval. Motståndare är österrikiska Sturm Graz och det är i turneringens så kallade League path lagen gör upp. Ajax är stora favoriter och ska inte ha några problem att vinna över Sturm Graz som har fått platsen tack vare att Österrike klättrat på raningen tack vare Salzburgs framgångar i Europa League.

Hämta din bonus på 125 % upp till 1250 kronor hos Bethard

Hemmalaget Ajax

Ajax har två skador som är definitiva och de är på A Younes och J Veltman. Hur det påverkar holländare återstår att se men man ska ändå vara starkare än Sturm Graz. Visst är formen inte den vassaste under försäsongen för laget men spelare för spelare är det enorm skillnad. Ajax har dock inte en enda seger under försäsongen förutom mot ett lag från de lägre divisionerna. På fem matcher har man släppt in tio mål och nu gäller det att prestera när Champions står på spel.

Bortalaget Sturm Graz

Det är ovanligt att se något annat lag än Red Bull Salzburg i kvalet till Champions League men tack vare energidryckets succé i Europa League har landet nu två platser till Champions League-kvalet. Laget har en väldigt fin form under försäsongen med bara en förlust. På 10 matcher i sommar har laget vunnit samtliga utom mot Krasnodar. Nu är det dock betydligt tuffare motstånd som väntar. Ajax är ett rutinerat lag och Sturm Graz har inte nått Europa på åtta år.

Så här tänker vi

Ajax ska inte ha några problem att vinna över Sturm Graz. Då första matchen är på hemmaplan för holländarna krävs det 100% fokus men det ska inte vara några problem för en forna storklubb som suktar tillbaka till gamla dar. Vi tror Ajax fixar biffen och väljer att spela 1:a till oddset 1,32 hos Bethard. 

Vårt speltips: Ajax vinner över Sturm Graz till oddset 1,32 hos Bethard

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

 

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com