Alaves vs Deportivo La Coruna – La Liga

Hemmalaget Alaves

alaves-vs-deportivo-la-corunaAlaves chockade publiken på Nou Camp förra helgen när man slog FC Barcelona med 2-1. FC Barcelona slagna av ett lag som inte spelat i La Liga på över 10 år blev nog besvikna och glädjen i Alaves motsvarande stor.

Spela hos NordicBet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Man har ännu inte blivit slagna av något lag så här långt. Backarna och mittfältet klarar av att vara nedtryckta till lästen utan att ge avkall på fint försvarspel. Man står lågt i försvaret men starkt. Enda matchen man kanske är lite missnöjda med är inledningmatchen mot Sporting Gijon som slutade 0-0 och där kanske laget skulle ha tagit 3 poäng på hemmaplan.

Bortalaget Deportivo La Coruna

Deportivo La Coruna kommer få det svårt idag och med tanke på att dom knappast kan anfalla med lika många bra anfallare såsom FC Barcelona kan så får man nog koncentrera sig på försvarspelet istället.

Sommarens transferfönster har ekat tomt och det enda som har hänt är att lagets stora målskytt Lukas Perez har lämnat klubben. Nu har man slagit Eibar med 2-1, spelat 0-0 mot Real Betis och en 1-0 förlust mot Athletic Bilbao.

Så här tänker vi

Vi tror att Alaves vinner den här matchen när man inte är så nedtryckta utan kan gå framåt och spelar Alaves för Vinst till oddset 1.7 hos NordicBet

Vi spelar Alaves för Vinst hos NordicBet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar