Alaves vs Granada – La Liga

Hemmalaget Alaves

Alaves har haft ett svårt spelschema och efter 5 tuffa matcher är man nog glad över poängskörden. På de 5 matcherna fick man sig 6 poäng. Man vann också mot FC Barcelona på bortaplan med 2-1 och det är en bragd.

I Torsdags blev nog fansen rejält besvikna efter att man återigen spelade bra försvarsspel och hade 1-1 mot Valencia så tappade man snöpligt matchen på en mycket sen straff.

Bortalaget Granada

Granada har en bit kvar innan laget hittar sitt spel. Nästan hela laget är nytt från i år och det tar alltid tid att spela sig samman. Nu är man på en 19de plats vilket inte är dåligt med tanke på förutsättningarna inte har var det bästa för laget.

Från de senaste matcherna finns det positiva saker att ta med sig till kommande matcher. Man spelade oavgjort mot Real Betis som slutade 2-2 och en 2-1 förlust nu senast mot Atletico Bilbao. Försvaret ser inte helt stabilt ut och en vinst snart skulle säkert vara bra för hela laget.

Så här tänker vi

Det känns som att Alaves har övertaget i den här matchen men vi väljer att spela Båda lagen gör mål till oddset 1.97 hos Ladbrokes.

Vi spelar: Båda lagen gör mål hos Ladbrokes.

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com