Alaves vs Granada – La Liga

Hemmalaget Alaves

Alaves har haft ett svårt spelschema och efter 5 tuffa matcher är man nog glad över poängskörden. På de 5 matcherna fick man sig 6 poäng. Man vann också mot FC Barcelona på bortaplan med 2-1 och det är en bragd.

I Torsdags blev nog fansen rejält besvikna efter att man återigen spelade bra försvarsspel och hade 1-1 mot Valencia så tappade man snöpligt matchen på en mycket sen straff.

Bortalaget Granada

Granada har en bit kvar innan laget hittar sitt spel. Nästan hela laget är nytt från i år och det tar alltid tid att spela sig samman. Nu är man på en 19de plats vilket inte är dåligt med tanke på förutsättningarna inte har var det bästa för laget.

Från de senaste matcherna finns det positiva saker att ta med sig till kommande matcher. Man spelade oavgjort mot Real Betis som slutade 2-2 och en 2-1 förlust nu senast mot Atletico Bilbao. Försvaret ser inte helt stabilt ut och en vinst snart skulle säkert vara bra för hela laget.

Så här tänker vi

Det känns som att Alaves har övertaget i den här matchen men vi väljer att spela Båda lagen gör mål till oddset 1.97 hos Ladbrokes.

Vi spelar: Båda lagen gör mål hos Ladbrokes.

Lämna en kommentar