Alcorcon vs Teneriffa – Segunda Division

alcorcon_tenerifeAlcorcon siktar mot toppen och vill komma på plats sex i tabellen när man nu möter Teneriffa i andra ligan. Båda lagen har fortfarande en chans att nå den platsen men Alcorcons chanser är bättre och mer realistiska. Alcorcon som är från Madrid är på 8de plats i tabellen med bara 1 poäng till kvalet upp till La Liga.

Spela hos 10bet och få 2000 kronor i bonus! Klicka här!

En vinst idag och dom är på 5de plats. Formen är 3 vunna och 3 förluster V-F-V-F-F-V men alla förlusterna i den sviten kom från bättre placerade lag. Alcrorcon tenderar att spela mycket bättre mot sämre lag den senaste tiden. Innan de två senaste förlusterna hade dom en vinnande svit på 13 matcher.  Teneriffa är med 4 poäng sämre på plats 11a i tabellen och en förlust idag gör att allt hopp om kvalspel tar slut. De vann senast med 3-1 mot Valladolid men de fyra andra senaste matcherna har bara givit dom 2 poäng av 12 möjliga. Teneriffa har också inte gjort några mål på de senaste fyra av fem möjliga matcherna.

Det lär inte blir en målglad tillställning men Alcorcon i bättre slag och med betydligt mer att spela för och dessutom spelar dom på hemma plan talar allt för hemmaseger. Hos 10bet får du oddset 1.74 och det spelet tar vi.

Vi spelar: 1 Vinst för Alcorcon

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar