Apoel vs FC Köpenhamn – Champions League

Hemmalaget Apoel

Apoel vs FC KöpenhamnTyvärr för Apoels del har man inte spelat några matcher sedan man mötte FC Köpenhamn efter förra veckans förlust. Förmodligen hade man velat ha en tidig match efter den förlusten för att få in en bra känsla i gruppen. Efter förra veckans förlust är man nu uppe i tre raka förlustmatcher och det är en svit man både vill bryta och måste bryta snabbt.

Man har inte heller sett så bra ut under kvalificeringsspelet till Champions League heller. Man blev slagna uppe hos Rosenborg  och man fick bara till ett oavgjort resultat mot The New Saints.

Bortalaget FC Köpenhamn

FC Köpenhamn gjorde det alla förväntade sig och man både kontrollerade matchen och styrde den utan några egentliga egna risker. Däremot så saknas en del spets längst där framme så tyvärr för FC Köpenhamn gjorde man bara ett mål. Det enda målet är det man nu hänger sig fast vid när man möter Apoel på bortaplan.

Lyckas man spela oavgjort eller vinna den här matchen är det första gången sedan 2013 som man spelar i gruppspelet för Champions League. Idag har man verkligen chansen att nå dit om man tar den.

Så här tänker vi

Den här matchen har ett stort fett kryss ritat över sig så vi spelar Oavgjort till oddset 3.25 hos redbet.

Vi spelar: Oavgjort hos redbet.

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com