Apoel vs The New Saints – Champions League kval

Hemmalaget Apoel

Apoel vs The New SaintsApoel van den cypriotiska ligan med stabilt spel hela säsongen igenom och därmed tog man sig vidare till Champions League kvalspelet. Trots att Apoel är vana med Champions League kval så har man bara tagit sig vidare en gång 2011/2012. Och väl där gjorde man det bra som tog sig hela vägen till kvartsfinalen innan man blev utslagna av giganterna Real Madrid.

Spela hos betsafe.com och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

På hemmaplan är det inte många lag som rår på dom och dom prenumererar nästan alltid på ligasegrar vilket är en svaghet för ligan men bra för Apoel.

Bortalaget The New Saints

The New Saints har som tradition spelat bra både i den inhemska ligan och i sina kvalmatcher till Champions League. Detta är femte gången man är här så rutinen bygger på laget hela tiden. Dock har man aldrig tagit sig vidare någonsin från andra omgången.

Kanske är det dags i år med tanke på att nyförvärven har varit lyckade och man har det självförtroende som krävs i dessa turneringar. Man vann rättvist mot Tre Penne i första omgången.

Så här tänker vi

Det blir ingen målfest så betta och kika på en annan match för vi spelar Under 2.5 mål och var glad om det blir 1 mål till oddset 2.05 hos betsafe.com

Vi spelar: Under 2.5 mål hos betsafe.com

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar