Argentina vs Uruguay – VM kval

Hemmalaget Argentina

Argentina vs UruguayMatcherna mellan Argentina och Uruguay är lite som det är mellan Sverige och Danmark. Heta möten med mycket historia och den här matchen blir inget undantag.

Spela hos NordicBet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Uruguay leder den Sydamerikanska ligan men Argentina tänker verkligen rulla över och göra en plattmatch så mycket som står på spel. Efter att Leo Messi gjorde en pudel och är därmed tillbaka som kapten för laget. Argentina hade vunnit 9 raka matcher innan man fick en oavgjord match och detta kommer inte bli en lätt uppgift för Argentina heller.

Bortalaget Uruguay

Uruguay förvånade alla genom att åka ur Copa de America redan i gruppspelet och sedan har man förlorat mot Mexico och Venezuela men som det är för alla dessa lag är VM kvalet av större betydelse och det är där man lägger sin fokus.

Det är Luis Suarez och Edison Cavani som kommer att leda Uruguays trupper och därmed har man en av världens starkaste anfallspar för tillfället. Förmodligen kommer Argentinas backlinje få fullt upp med att freda sitt mål mot dom två. I laget råder det just nu lite oro efter förlusten mot Chile så det gäller att studsa upp från den matchen idag.

Så här tänker vi

Vi tror att Uruguay vill avgöra gruppen idag och spelare Uruguay +1 Mål till oddset 1.70 hos NordicBet

Vi spelar: Uruguay +1 Mål hos NordicBet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar