Argentina vs Uruguay – VM kval

Hemmalaget Argentina

Argentina vs UruguayMatcherna mellan Argentina och Uruguay är lite som det är mellan Sverige och Danmark. Heta möten med mycket historia och den här matchen blir inget undantag.

Spela hos NordicBet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Uruguay leder den Sydamerikanska ligan men Argentina tänker verkligen rulla över och göra en plattmatch så mycket som står på spel. Efter att Leo Messi gjorde en pudel och är därmed tillbaka som kapten för laget. Argentina hade vunnit 9 raka matcher innan man fick en oavgjord match och detta kommer inte bli en lätt uppgift för Argentina heller.

Bortalaget Uruguay

Uruguay förvånade alla genom att åka ur Copa de America redan i gruppspelet och sedan har man förlorat mot Mexico och Venezuela men som det är för alla dessa lag är VM kvalet av större betydelse och det är där man lägger sin fokus.

Det är Luis Suarez och Edison Cavani som kommer att leda Uruguays trupper och därmed har man en av världens starkaste anfallspar för tillfället. Förmodligen kommer Argentinas backlinje få fullt upp med att freda sitt mål mot dom två. I laget råder det just nu lite oro efter förlusten mot Chile så det gäller att studsa upp från den matchen idag.

Så här tänker vi

Vi tror att Uruguay vill avgöra gruppen idag och spelare Uruguay +1 Mål till oddset 1.70 hos NordicBet

Vi spelar: Uruguay +1 Mål hos NordicBet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com