Arsenal vs Atletico Madrid – Europa League

arsene wengerDags för semifinal även i Europa League och denna gången är det ytterligare två storklubbar som gör upp. Även om Europa League är andra selekteringen är det två motiverade lag som vill ha finalplatsen. Bägge klubbarna har inte särskilt mycket annat att spela denna säsongen. Visst Atletico vill hålla Real Madrid bakom sig i ligan men en Europeisk titel klingar ändå högst. Första matchen av två ska avgöras! Oavsett utgången är det Wengers sista Europamatch på hemmaplan.

Hämta din välkomstbonus på 200% upp till 1000 kronor hos Unibet

Hemmalaget Arsenal:

Arsenal har haft en tuff säsong i ligaspelet och har ingen praktisk möjlighet att nå topp 4 och Champions League-plats. Däremot skulle en seger i turneringen innebära att laget är direktkvalificerat till nästa års Champions League. Arsene Wenger har sagt att han lämnar självmant efter säsongen men enligt rykten har han tvingats bort från klubben. Wenger har suttit på tränarbänken i 22 år och nu med både Fergie och snart Wenger pensionerade kommer vi aldrig få se en tränare sitta lika länge på bänken igen Även om han blivit hånad de senaste två säsongerna förtjänar han all respekt för att allt han gjort för klubben.

Bortalaget Atletico Madrid:

Spanska huvudstaden Madrids näst största klubb åkte oväntat ur Champions League och har sedan dess fokuserat på att komma tvåa i La Liga samt vinna Europa League. Diego Simoene är en levande legend i klubben och laget har legat stabilt i toppen hela säsongen med undantag gruppspelet i Champions. Nu har den spanska klubben möjligheten att kamma hem en Europeisk titel efter att ha förlorat två Champions League-finaler. Blir det Wenger eller Simeone som får sista ordet?

Så här tänker vi:

Det är en spännande drabbning som väntar med Arsenal som mest desperata. Frågan är dock hur laget klarar sig mot en klubb av Atletico Madrids kaliber+ Vi tror att Arsenals fördel av hemmaplan fäller avgörandet och spelar för seger för hemmalaget till oddset 2,55 hos Unibet.

Vårt speltips: Arsenal besegrar Atletico Madrid till oddset 2,55 hos Unibet

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com