Arsenal vs Bate Borisov – Europa League

Hemmalaget Arsenal

Arsenals ledning i grupp H är 4 poäng så de är redan klara för vidare spel i Champions League. Arsene Wengers mannar har redan visat att de klarar av spel i Europa och blivit gruppsegrare helt välförtjänt. Så för Arsenals del är matchen betydelselös. Vi förväntar oss kraftiga rotationer på laguppställningen av Arsene Wenger.

Spela hos 10Bet och få 2000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Vi tror att de flesta spelare som är viktiga för Premier League kommer att få vila idag. Förmodligen är det Bate som måste ta de stora riskerna och kanske blir försvararna i Arsenal hårt ansatta idag.

Bortalaget Bate Borisov

För Bate Borisovs del är det precis tvärtom mot Arsenals och de har allt att spela för. Det saknas bara en poäng till andraplatsen och de har fortfarande chans på spel som grupptvåor. Bate Borisov måste försöka att göra mål idag och kan inte backa hem och vänta ut Arsenal.

Med tanke på Arsenals förmodat svaga laguppställning kan ett starkt Bate Borisov säkert göra livet svårt för den otestade uppställning som Arsenal kommer med till matchen.

Så här tänker vi

Eftersom poäng i matchen och i gruppen är ett måste för Bate Borisov är spelförslaget båda lagen gör mål det som sticker ut som en stor möjlighet. Vi förväntar oss också att Bate Borisov kommer med fullt slagkraftigt lag och att Arsenal tar ut spelare från ungdomsakademin. Vi väljer att spela Båda lagen gör mål till oddset 1.85 hos 10Bet

Vårt speltips: Båda lagen gör mål hos 10Bet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar