Arsenal vs Bate Borisov – Europa League

Hemmalaget Arsenal

Arsenals ledning i grupp H är 4 poäng så de är redan klara för vidare spel i Champions League. Arsene Wengers mannar har redan visat att de klarar av spel i Europa och blivit gruppsegrare helt välförtjänt. Så för Arsenals del är matchen betydelselös. Vi förväntar oss kraftiga rotationer på laguppställningen av Arsene Wenger.

Spela hos 10Bet och få 2000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Vi tror att de flesta spelare som är viktiga för Premier League kommer att få vila idag. Förmodligen är det Bate som måste ta de stora riskerna och kanske blir försvararna i Arsenal hårt ansatta idag.

Bortalaget Bate Borisov

För Bate Borisovs del är det precis tvärtom mot Arsenals och de har allt att spela för. Det saknas bara en poäng till andraplatsen och de har fortfarande chans på spel som grupptvåor. Bate Borisov måste försöka att göra mål idag och kan inte backa hem och vänta ut Arsenal.

Med tanke på Arsenals förmodat svaga laguppställning kan ett starkt Bate Borisov säkert göra livet svårt för den otestade uppställning som Arsenal kommer med till matchen.

Så här tänker vi

Eftersom poäng i matchen och i gruppen är ett måste för Bate Borisov är spelförslaget båda lagen gör mål det som sticker ut som en stor möjlighet. Vi förväntar oss också att Bate Borisov kommer med fullt slagkraftigt lag och att Arsenal tar ut spelare från ungdomsakademin. Vi väljer att spela Båda lagen gör mål till oddset 1.85 hos 10Bet

Vårt speltips: Båda lagen gör mål hos 10Bet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com