Arsenal vs Cardiff – Premier League

Arsenal vill ha revansch efter fiaskot senast hemma mot Manchester United. En match laget förlorade med 1-3 och därmed blev utslagna i FA-cupen. Ännu tyngre var att man fick båda sina ordinarie mittbackar skadade när såväl Sokratis och Koscielny fick avbryta matchen. Nu väntar en på pappret lätt uppgift när nedflyttningshotade Cardiff kommer på besök till Emirates.

Hemmalaget Arsenal

Arsenal har blandat och gett efter att den 22 matcher förlustfria sviten blev bruten mot Southampton i december. Därefter har laget åkt ut båda inhemska cuperna och dessutom förlorat tre av de sju senaste ligamatcherna. Fansen var inte glada efter förlusten mot United men lär få jubla efter matchen mot Cardiff. Arsenal har nämligen imponerat mot de sämre lagen och man kan minst sagt säga att Cardiff tillhör den kategorin om man använder Premier League mått.

Bortalaget Cardiff

Cardiff ligger på nedflyttningsplats efter att laget endast har samlat på sig 19 poäng på 23 matcher. Den walesiska klubben har bara mäktat en bortaseger på hela säsongen och inte särskilt mycket talar för att den andra skulle komma mot ett så tufft lag som Arsenal, framförallt inte på Emirates. Cardiff har inte vunnit en match under 2019 där det blivit tre förluster på fyra försök. Den enda ljusglimten är Callum Paterson som stått för fyra mål den här säsongen i Premier League.

Så här tänker vi

Trots att Arsenal saknar Bellerin, Sokratis, Koscielny, Mkhitaryan och Wellbeck kommer man inte ha några problem att vinna över Cardiff hemma. Laget har visat fin målform och kan mycket väl släppa in något bakåt också. Eftersom oddset 1,25 på hemmaseger inte ger något värde väljer vi att spela över 3,5 mål istället till oddset 2,05 hos Bethard.

Vårt speltips: Över 3,5 mål i matchen mellan Arsenal och Cardiff till oddset 2,05 hos Bethard.

Team Svenskbetting

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com