Arsenal vs Cardiff – Premier League

Arsenal vill ha revansch efter fiaskot senast hemma mot Manchester United. En match laget förlorade med 1-3 och därmed blev utslagna i FA-cupen. Ännu tyngre var att man fick båda sina ordinarie mittbackar skadade när såväl Sokratis och Koscielny fick avbryta matchen. Nu väntar en på pappret lätt uppgift när nedflyttningshotade Cardiff kommer på besök till Emirates.

Hemmalaget Arsenal

Arsenal har blandat och gett efter att den 22 matcher förlustfria sviten blev bruten mot Southampton i december. Därefter har laget åkt ut båda inhemska cuperna och dessutom förlorat tre av de sju senaste ligamatcherna. Fansen var inte glada efter förlusten mot United men lär få jubla efter matchen mot Cardiff. Arsenal har nämligen imponerat mot de sämre lagen och man kan minst sagt säga att Cardiff tillhör den kategorin om man använder Premier League mått.

Bortalaget Cardiff

Cardiff ligger på nedflyttningsplats efter att laget endast har samlat på sig 19 poäng på 23 matcher. Den walesiska klubben har bara mäktat en bortaseger på hela säsongen och inte särskilt mycket talar för att den andra skulle komma mot ett så tufft lag som Arsenal, framförallt inte på Emirates. Cardiff har inte vunnit en match under 2019 där det blivit tre förluster på fyra försök. Den enda ljusglimten är Callum Paterson som stått för fyra mål den här säsongen i Premier League.

Så här tänker vi

Trots att Arsenal saknar Bellerin, Sokratis, Koscielny, Mkhitaryan och Wellbeck kommer man inte ha några problem att vinna över Cardiff hemma. Laget har visat fin målform och kan mycket väl släppa in något bakåt också. Eftersom oddset 1,25 på hemmaseger inte ger något värde väljer vi att spela över 3,5 mål istället till oddset 2,05 hos Bethard.

Vårt speltips: Över 3,5 mål i matchen mellan Arsenal och Cardiff till oddset 2,05 hos Bethard.

Team Svenskbetting