Arsenal vs Chelsea – Community Shield

Hemmalaget Arsenal

Då var det dags för Community Shield, som är så populär bland fansen. Detta är nu tredje gången som Arsenal och Chelsea spelar mot varandra på lika många månader. Nu står årets första pokal på spel och den som vinner den har redan gjort ett bra avstamp inför framtiden. I Arsenal återfinns både Mesut Özil samt Alexis Sanchez som det har ryktas om vara på väg bort från klubben. Arsene Wenger har öppnat plånboken under sommaren och köpt in Lyon spelaren Alexandre Lacazette.

Spela hos Mybet och få 2000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Lacazette är tänkt att stärka anfallsspelet och har gjort bra ifrån sig i de få matcher han har spelat med sin nya klubb. Arsenal ser bättre ut denna säsong än den förra om det kan bara dem hela vägen till en titel i Premier League låter vi vara osagt.

Bortalaget Chelsea

Chelsea har inte varit blyga på transfermarknaden heller. Lagets hela ryggrad har blivit bättre där Antonio Rudiger har kommit in för att förstärka backlinjen och den högst aktade Tiemoue Bakayoko ersätter Nemanja Matic i mittfältet. Alvaro Morata har klivit in i Diego Costas skor eftersom vi alla förväntar oss att han lämnar. Så Contes lagbygge ser mycket spännande ut i år också och han verkar vara bestämd på att inte göra en Murinho med Chelsea.

Så här tänker vi

I den här matchen tror vi att spelet blir jämt och har valt Arsenal för vinst eller oavgjort till oddset 1.75 hos Mybet

Vårt speltips: Arsenal för vinst eller oavgjort hos Mybet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar