Arsenal vs Chelsea – FA Cupen

Hemmalaget Arsenal

Den engelska fotbollssäsongen avslutas med FA Cupen och stormötet mellan Londonrivalerna Arsenal och Chelsea. Det blir ett möte mellan ligasegrarna Chelsea mot FA Cup rävarna Arsenal. Det här året har varit mer eller mindre ett katastrof år för Arsenal som hamnade på en femteplats i ligan och därmed missar Champions League kommande säsong. Detta har man inte missat sedan 1996 och kanske är detta nog för att sparka Arsene Wenger, vi får se.

Laurent Koscieln som har betytt så mycket för Arsenals försvar detta år är tyvärr för Arsenals del avstängd och kommer inte att spela matchen. Det finns också skador i Arsenals trupp och vi är tveksamma till den elva som Arsene kan plocka ut idag.

Bortalaget Chelsea

Chelsea som i år har fått maximal utdelning på sitt spel och i ganska överlägsen stil tog hem ligatiteln på ett tidigt stadium med stabila insatser hela året. Chelsea har inga avstängningar eller skador att ta hänsyn till utan kan mönstra en slagkraftig elva utan att ge avkall på något. Det Jose Mourinho misslyckades med förra året har nya tränaren Antonio Contes verkligen lyckats med i år. Laget spelar fantastiskt bra fotboll och har inte gjort några djupdykningar alls i år.

Så här tänker vi

Matchen spelas på Wembley så inget att lagen har hemmafördel och vi tror det gynnar Chelsea än mer så vi väljer att spela Chelsea för vinst och över 2.5 mål till oddset 2.85 hos Redbet

Vårt speltips: Chelsea för vinst och över 2.5 mål hos Redbet

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com