Arsenal vs Chelsea – FA Cupen

Hemmalaget Arsenal

Den engelska fotbollssäsongen avslutas med FA Cupen och stormötet mellan Londonrivalerna Arsenal och Chelsea. Det blir ett möte mellan ligasegrarna Chelsea mot FA Cup rävarna Arsenal. Det här året har varit mer eller mindre ett katastrof år för Arsenal som hamnade på en femteplats i ligan och därmed missar Champions League kommande säsong. Detta har man inte missat sedan 1996 och kanske är detta nog för att sparka Arsene Wenger, vi får se.

Laurent Koscieln som har betytt så mycket för Arsenals försvar detta år är tyvärr för Arsenals del avstängd och kommer inte att spela matchen. Det finns också skador i Arsenals trupp och vi är tveksamma till den elva som Arsene kan plocka ut idag.

Bortalaget Chelsea

Chelsea som i år har fått maximal utdelning på sitt spel och i ganska överlägsen stil tog hem ligatiteln på ett tidigt stadium med stabila insatser hela året. Chelsea har inga avstängningar eller skador att ta hänsyn till utan kan mönstra en slagkraftig elva utan att ge avkall på något. Det Jose Mourinho misslyckades med förra året har nya tränaren Antonio Contes verkligen lyckats med i år. Laget spelar fantastiskt bra fotboll och har inte gjort några djupdykningar alls i år.

Så här tänker vi

Matchen spelas på Wembley så inget att lagen har hemmafördel och vi tror det gynnar Chelsea än mer så vi väljer att spela Chelsea för vinst och över 2.5 mål till oddset 2.85 hos Redbet

Vårt speltips: Chelsea för vinst och över 2.5 mål hos Redbet

Lämna en kommentar