Arsenal vs Cologne – Europe League

Hemmalaget Arsenal

Eftersom Arsenal slutade på en för dem dålig femteplats förra säsongen är man nu tvungen att spela Europe League istället för Champions League. som de har betydligt mer erfarenhet av. Mellan de här två lagen har Arsenal bäst form och de kommer från en övertygande vinst över Bournemouth med hela 3-0 och det kunde ha blivit en hel del fler mål för Arsenals del.

Spela hos Nordicbet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

För Arsenal är det Wellbeck som leder laget framåt med sina tre mål men även det dyra nyförvärvet Lacazette har gjort bra så här långt med sina två mål. Arsenal har tillgång till ett flertal bra målskyttar och de lyckades även behålla sin stjärna Sanchez. Idag gäller det att dem trycker till ordentligt redan vid start och använder deras anfall på bästa sätt.

Bortalaget Cologne

Cologne spelade bättre än förväntat förra säsongen och belönas därmed med spel i Europa League. Tyskarna har dock tappat sin stora målskytt Modeste så frågan är hur deras målskytte har påverkats av detta. I Bundesliga har dem ännu inte vunnit någon match.

Cologne har gjort ett mål och släppt in hela sju mål på sina tre matcher. Det tyder på stora brister också i sitt försvarsspel och det blir viktigt för laget att fokusera på detta i dagens match.

Så här tänker vi

Cologne har startat svagt i år och tappat sin stora stjärna medan Arsenal har lyckats behålla sina stjärnor. Vi väljer att spela Arsenal -1.5 mål till oddset 1.90 hos Nordicbet

Vårt speltips: Arsenal -1.5 mål till oddset 1.90 hos Nordicbet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar