Arsenal vs Cologne – Europe League

Hemmalaget Arsenal

Eftersom Arsenal slutade på en för dem dålig femteplats förra säsongen är man nu tvungen att spela Europe League istället för Champions League. som de har betydligt mer erfarenhet av. Mellan de här två lagen har Arsenal bäst form och de kommer från en övertygande vinst över Bournemouth med hela 3-0 och det kunde ha blivit en hel del fler mål för Arsenals del.

Spela hos Nordicbet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

För Arsenal är det Wellbeck som leder laget framåt med sina tre mål men även det dyra nyförvärvet Lacazette har gjort bra så här långt med sina två mål. Arsenal har tillgång till ett flertal bra målskyttar och de lyckades även behålla sin stjärna Sanchez. Idag gäller det att dem trycker till ordentligt redan vid start och använder deras anfall på bästa sätt.

Bortalaget Cologne

Cologne spelade bättre än förväntat förra säsongen och belönas därmed med spel i Europa League. Tyskarna har dock tappat sin stora målskytt Modeste så frågan är hur deras målskytte har påverkats av detta. I Bundesliga har dem ännu inte vunnit någon match.

Cologne har gjort ett mål och släppt in hela sju mål på sina tre matcher. Det tyder på stora brister också i sitt försvarsspel och det blir viktigt för laget att fokusera på detta i dagens match.

Så här tänker vi

Cologne har startat svagt i år och tappat sin stora stjärna medan Arsenal har lyckats behålla sina stjärnor. Vi väljer att spela Arsenal -1.5 mål till oddset 1.90 hos Nordicbet

Vårt speltips: Arsenal -1.5 mål till oddset 1.90 hos Nordicbet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com