Arsenal vs Crystal Palace – Premier League

Hemmalaget Arsenal

Arsenal har spelat rätt så bra den här säsongen även om allt inte har gått som på räls. De förlorade också ett så kallat back-to-back spel för första gången sedan i mars och enbart detta gjorde att röster höjdes för att sparka Arsene Wenger trots att man egentligen spelar bättre än på riktigt länge.

Spela hos betsafe.com och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Man lyckades undvika tre raka förluster efter att Olivier Giroud lyckades göra ett sent mål och man vann matchen mot West Brom. Med den vinsten har man åtta vinster, tre oavgjorda och tre förluster på 14 matcher.

Bortalaget Crystal Palace

Crystal Palace har det fortfarande svårt och man kämpar även i år. De har släppt in 33 mål den här säsongen och det säger oss att försvaret är alldeles för snällt. Det innebär också att man är Premier Leagues tredje sämsta lag på att hålla tätt bakåt. Den gamla tränaren har blivit sparkad och ersatts av Sam Allardyce och han kan ses lite som en expert i att undvika nedflyttning.

Så här tänker vi

Arsenal kommer att trycka på stenhårt med Crystal Palaces mjuka försvar och vi spelar Arsenal för Vinst och Båda lagen gör mål till oddset 2.60 hos betsafe.com

Vårt speltips: Vinst för Arsenal och Båda lagen gör mål hos betsafe.com

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com