Arsenal vs Leicester City – Premier League

Hemmalaget Arsenal

Äntligen drar Premier League igång och detta blir en rolig och underhållande match, tror vi på förhand. Arsenal fick en bra start på årets säsong då dem i söndags vann över Chelsea i Community Shields på straffar. För andra gången på tre möjliga försök har Arsene Wengers gått ut från Wembley som segrare och denna gång slog dem ett Chelsea som inte såg ut att vara i kanonform i den här matchen.

Det var lagets nya spelare Sead Kolasinac som sköt in kvitteringsmålet för Arsenal och såg till att Victor Moses mål i början av matchen för Chelsea inte kunde avgöra matchen. Lacazette fick inte göra något mål i söndags och vill säkert visa framfötterna idag. Arsenals försäsong har varit hyfsat bra med vinster mot lag såsom Chelsea och Sevilla samt en vinst över Bayern München på straffar.

Bortalaget Leicester City

Leicester City har inte haft den bästa försäsongen om vi skall vara ärliga men den första vänskapsmatchen mot Borussia Mönchengladbach gick bra och de kasserade in en vinst med 2-1. Bortsett från den vinsten har dem förlorat mot Liverpool, Wolverhampton och Burton men vinst för Luton och oavgjort mot West Bromwich och MK Dons. Idag får dem koncentrera sig på sitt försvarsspel.

Så här tänker vi

I den här matchen har Arsenal ett övertag formmässigt sett och vi har valt att spela Vinst för Arsenal och båda lagen gör mål till oddset 2.70 hos Oddsautomaten

Vårt speltips: Arsenal och båda lagen gör mål hos Oddsautomaten

Lämna en kommentar