Arsenal vs Leicester City – Premier League

Hemmalaget Arsenal

Äntligen drar Premier League igång och detta blir en rolig och underhållande match, tror vi på förhand. Arsenal fick en bra start på årets säsong då dem i söndags vann över Chelsea i Community Shields på straffar. För andra gången på tre möjliga försök har Arsene Wengers gått ut från Wembley som segrare och denna gång slog dem ett Chelsea som inte såg ut att vara i kanonform i den här matchen.

Det var lagets nya spelare Sead Kolasinac som sköt in kvitteringsmålet för Arsenal och såg till att Victor Moses mål i början av matchen för Chelsea inte kunde avgöra matchen. Lacazette fick inte göra något mål i söndags och vill säkert visa framfötterna idag. Arsenals försäsong har varit hyfsat bra med vinster mot lag såsom Chelsea och Sevilla samt en vinst över Bayern München på straffar.

Bortalaget Leicester City

Leicester City har inte haft den bästa försäsongen om vi skall vara ärliga men den första vänskapsmatchen mot Borussia Mönchengladbach gick bra och de kasserade in en vinst med 2-1. Bortsett från den vinsten har dem förlorat mot Liverpool, Wolverhampton och Burton men vinst för Luton och oavgjort mot West Bromwich och MK Dons. Idag får dem koncentrera sig på sitt försvarsspel.

Så här tänker vi

I den här matchen har Arsenal ett övertag formmässigt sett och vi har valt att spela Vinst för Arsenal och båda lagen gör mål till oddset 2.70 hos Oddsautomaten

Vårt speltips: Arsenal och båda lagen gör mål hos Oddsautomaten

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com