Arsenal vs Ludogorets – Champions League

Hemmalaget Arsenal

Arsenal vs Ludogorets Champions LeagueArsenals form är strålande och man är nu uppe i 6 raka vinster när man vann mot Swansea i Lördags. Tala om segersvit. Men segern mot Swansea med 3-2 var inte helt lätt för efter Theo Walcotts mål kvitterade Gylfi Sigurdsson och Swansea var tillbaka i matchen. Då klev Metsut Özil in i handlingen och stänkte dit två mål men återigen kunde Swansea reducera genom ett mål av Borja Baston.

Mycket av Arsenals fina form stavas Theo Walcott och då har också Olivier Giroud dragits med formproblem under i stort sett hela den här säsongen. Istället har då Theo Walcott tagit hans plats och gjort det enormt bra.  Walcott har gjort 7 mål den här säsongen i samtliga matcher och Alexis Sanchez har gjort fem mål.

Bortalaget Ludogorets

Även Ludogorets kommer med stjärnor till matchen. Wanderson och Jonathan Cafu har tillsammans gjort hela 15 mål i de matcher man har spelat. Så kanske har Ludogorets en chans att skaka om Arsenals sömniga försvarsspelare. Om spelet framåt har varit bra så har även mittfältet och försvarsspelarna varit bra med och gjort så att man har kunna vinna flera matcher.

Så här tänker vi

Vi tror på att anfallsspelarna i Arsenal i den här matchen och spelar Arsenal Över 2.5 Mål till oddset 1.80 hos redbet.

Vi spelar: Arsenal Över 2.5 Mål hos redbet.

Lämna en kommentar