Arsenal vs Ludogorets – Champions League

Hemmalaget Arsenal

Arsenal vs Ludogorets Champions LeagueArsenals form är strålande och man är nu uppe i 6 raka vinster när man vann mot Swansea i Lördags. Tala om segersvit. Men segern mot Swansea med 3-2 var inte helt lätt för efter Theo Walcotts mål kvitterade Gylfi Sigurdsson och Swansea var tillbaka i matchen. Då klev Metsut Özil in i handlingen och stänkte dit två mål men återigen kunde Swansea reducera genom ett mål av Borja Baston.

Mycket av Arsenals fina form stavas Theo Walcott och då har också Olivier Giroud dragits med formproblem under i stort sett hela den här säsongen. Istället har då Theo Walcott tagit hans plats och gjort det enormt bra.  Walcott har gjort 7 mål den här säsongen i samtliga matcher och Alexis Sanchez har gjort fem mål.

Bortalaget Ludogorets

Även Ludogorets kommer med stjärnor till matchen. Wanderson och Jonathan Cafu har tillsammans gjort hela 15 mål i de matcher man har spelat. Så kanske har Ludogorets en chans att skaka om Arsenals sömniga försvarsspelare. Om spelet framåt har varit bra så har även mittfältet och försvarsspelarna varit bra med och gjort så att man har kunna vinna flera matcher.

Så här tänker vi

Vi tror på att anfallsspelarna i Arsenal i den här matchen och spelar Arsenal Över 2.5 Mål till oddset 1.80 hos redbet.

Vi spelar: Arsenal Över 2.5 Mål hos redbet.

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com